Gi en gave

Elisabeth og Anne Birgitte

Søstrene Elisabeth Lillebø Sæth og Anne Birgitte Lillebø Bøe har «alltid» sunget om Jesus, både hver for seg og sammen. Sammen med flere andre dyktige musikere holder de
konserter der de gjennom historier, sanger og musikk setter fokus på  Norea Mediemisjon sitt kvinnearbeid, Håpets Kvinner. Vi ønsker å gi håp i Jesus til kvinner gjennom forbønn, radio og praktisk omsorg.

Elisabeth er informasjonskonsulent og koordinator for Håpets Kvinner her i Norge. Anne Birgitte er daglig leder og ansvarlig redaktør for den kristne radiokanalen pTro.Sommarfuglvenger

CD-en «Sommarfuglvenger» inneholder musikk av Elisabeth Lillebø Sæth, som setter ord på tvil, sorg, glede, håp og Guds kjærlighet i livet, og er i vise- og popstil.
Medvirkende er Elisabeth Sæth og Anne Birgitte Bøe (vokal), Bjarte Mo på fiolin, Glenn Vorhaug på saksofon, Merete Bøe på tverrfløyte, i tillegg til band.

 

Dette skriver musikerne om CD-en:

«Det er vår bønn og vårt ønske at musikken og sangene våre skal være små sommerfuglvingeslag inn i ditt liv, til oppmuntring, styrke, utfordring og trøst.
Alle sangene er skrevet av Elisabeth, og vi synger på nynorsk/dialekt. Dette er sanger som setter ord på tvil, sorg, glede, håp og Guds kjærlighet også i alle de vanskelige tidene.
Det er vårt store ønske at den som hører oss synge får et glimt av Jesus. Denne plata har blitt til i et musikalsk møte mellom to søstre og to musikere som alle ønsker å bruke sangen og musikken til å vitne om Han som vi tror på. »

 

Klikk på en av boksene under for å høre musikken, se konserter eller kjøpe CD i Noreabutikken. Inntektene fra CD-salget går til Noreas kvinnearbeid, Håpets Kvinner. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding