Gi en gave

Morten Samuelsen 

Artisten og kunstneren Morten Samuelsen er kjent for sin varme stemme og unike formidlingsevne. Helt fra han var 8 år gammel har han drevet med musikk, og kan se tilbake på mangfoldige produksjoner. 

Våren 2015 var Morten med i Norske Talenter, og sang seg nok inn i mange hjerter med sanger som "Bring Him Home". Morten har i flere år også vært med i musikaler og arrangert konserter, blant annet i samarbeid med Stavanger Symfoniorkester.

Siden 2016 har Morten hatt musikken som sitt levebrød. Han er en ettertraktet sanger både i bryllup og begravelser og på konserter i hele Norge. Men talentet hans stopper ikke der: I mange år har han drevet med portrettegning av kjente personligheter, og har hatt en egen utstilling med verkene sine. 

Morten ble ambassadør for Norea i 2019, og har reist med på flere konserter og arrangementer sammen med Norea Music. I 2021 kom plata «Med heile sjelå" som er et samarbeidsprosjekt mellom Morten og Norea. 

Om du vil vite ennå mer om dette multitalentet anbefaler vi å besøke Mortens nettside. 

Morten Samuelsen og Norea Music skal ha flere konserter i løpet av høsten 2021.

Se konsertoversikt her og kjøp billetter på Check-in.

 

 

Nytt album: «Med heile sjelå»

Morten sier selv om albumet: «Verden ble snudd på hodet for flere måneder siden og mye stoppet opp. Hverdagen vår forandret seg drastisk. Men midt i alt har Gud vært med, og til stede. Han har ikke sviktet.

Jeg fikk oppleve at Gud var med på en litt annen måte enn jeg hadde opplevd før. Inspirasjon til nye tekster og melodier kom, og det vokste fram noen ærlige sanger om livet og mitt forhold til Jesus. Dagene kunne være tunge og vanskelige. Følte også at all min synd tynget, og at jeg ikke strakk til på noen måte i mitt forhold til Gud.

Midt oppi alt kjente jeg samtidig en ro. Gud er så mye større enn min fatteevne, og kjærligheten han har til oss er større enn vi aner. Til og med de små enkle bønnene, det lille sukket, er stort nok for Gud. I meg selv er jeg svak, men i Jesus er jeg sterk. Ut av alt det jeg opplevde ble det mer klart for meg at Jesus ønsker meg slik jeg er, og er glad i nettopp meg, tross mine feil og mangler.

Dette prosjektet har jeg lagt hele sjelen min i. Derav tittelen på albumet.  Dette reflekteres nok også i måten jeg fremfører sangene på, «Med heile sjelå»!»

 

 

Noen ord fra produsent Roald Arnesen:

«Det har vært en sann glede å jobbe sammen med Morten. Han gir så mye av seg selv. Han er ydmyk, og samtidig så profesjonell og kunstferdig i alt han gjør. Han er også åndelig våken, og så opptatt av det enkle og sentrale evangelium.
Låtene har blitt til i en spesiell tid, og er et bevis på at det kan komme noe godt ut av noe vondt.

Vi har gjennom dette prosjektet kommet tett på hverandre, og jeg ser virkelig frem til å dra ut på veien med dette stoffet; Morten og et 10-manns Norea Music-orkester. Vi har mange dyktige musikere med oss, som hver på sin måte tilfører albumet sin personlige twist.
Med blåserekke, korister og et fantastisk band, så blir dette stort.

Stilmessig spenner konseptet fra gladjazz, gospel og pop til ettertenksomme og sjelfulle ballader. Alt knyttes så nydelig sammen av Mortens varme og overbevisende stemme.

En spesiell episode jeg vil trekke frem fra innspillingen var da vi spilte inn «Å, nåde stor» (Amazing Grace). Vi musikere ble så grepet av formidlingen i både stemme og piano at vi bestemte oss for å legge ned instrumentene og la Morten og Oscar Jansen gjøre sin egen greie.
Vi andre satt i kontrollrommet og fikk et «moment» som vi sent skal glemme. Ikke et øye var tørt. Jeg håper virkelig folk skjønner hvor høy kvalitet denne plata har, og at mange vil lytte og dele den videre.»

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding