Gi en gave
Evangeliserer fra rullestolen
Stock

Evangeliserer fra rullestolen

Hun opplevde avvisning og mye smerte fordi hun var født som jente og ikke som gutt.
Brit Kari Urdal, 18/6/24

Kvinnen fra Tadjikistan tok kontakt med Håpets Kvinner-teamet i Usbekistan via WhatsApp og delte sin historie om hvordan hun i oppveksten forsøkte å gjøre sine foreldre til lags på ulike måter. De aksepterte henne ikke fordi hun var jente og ikke gutt.

Som 18-åring havnet hun i rullestol etter en bilulykke. Det var da hun fant Jesus, som fylte hennes hjerte med håp og tro. Bitterheten mot foreldrene forsvant, og de klarte å tilgi hverandre. På grunn av denne ulykken, sitter hun i dag i rullestol. Men det hindrer henne ikke i å være med på evangeliseringsarbeid.

Vi lar henne fortelle videre: – Jeg følte meg kalt av Gud til å dra til en landsby og spre budskapet om Kristus til folk der. Jeg begynte å snakke med dem om Jesus, men politifolk stoppet meg og anklaget meg for å lokke og selge jenter. Jeg benektet anklagene, siden de var falske. De truet med å sette meg i fengsel, men jeg nektet å føye meg og krevde å snakke med avdelingslederen. Da jeg kom inn på kontoret hans, knuste glasset i rommet plutselig, og han ble redd. Han spurte hvem jeg var, og jeg forklarte at jeg var en vanlig person som spredte budskapet om evig liv, og at jeg var en tjener av den levende Gud. Avdelingslederen delte deretter en historie om en dommer som hadde fortalt ham at hvis noe uvanlig skjer når noen møter en person, så er det Gud som står bak. Han lot meg deretter fortsette å forkynne evangeliet uten videre avbrytelser, og jeg ble stadig modigere.

Med Herrens hjelp har også flere av familiemedlemmene mine kommet til tro, og tatt imot Jesus som sin frelser. Jeg er så takknemlig for alle miraklene Herren har gjort i mitt liv.

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding