Gi en gave
Kvinne Usbekistan:
Linda Torkelsen, Norea

Kvinne Usbekistan:

Programlederne talte rett til dypet av mitt hjerte.

– Jeg vil dele at programmene til Håpets Kvinner har forandret livet mitt – og med å håndtere utfordringer i familien min. Jeg slet med betydelige problemer: relasjonene innad var anstrengte og alt føltes overveldende. Det var midt i denne vanskelige tiden at jeg kom over radioprogrammene deres. Jeg ble fengslet av de ekte historiene om kvinner som møtte på vanskeligheter og ble sterkere på grunn av deres urokkelige tro. 

Programlederne beskrev mine egne kamper, og talte rett til dypet av mitt hjerte. Et gjennomgående tema som virkelig traff meg, var det å stole på Gud midt i vanskelige familiesituasjoner.  Jeg så etter hvert hvor styrket man blir av å overgi sine byrder til Gud. Historiene om kvinner som fant trøst og styrke gjennom sin tro tente et håp i meg. Ved å be og stole på Guds plan, fant jeg motet til å løse konflikter og tilgi og la kjærligheten få være det som preger familien min. Nå, med Guds hjelp, har jeg klart å komme meg gjennom det som var vanskelig. Må Gud velsigne dere!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding