Gi en gave
Et spesielt juletre
Timothy Eberly/Unsplash

Et spesielt juletre

Det hendte for mange år siden, da folk flest måtte leve sparsomt. En familie dro av sted til et jorde fullt av juletrær. De visste at prisen var høy på de fineste trærne.

De kom sent i adventstiden, så det var ikke rare greiene som sto igjen. De endte opp med å ta et krokete og pistrete tre og klarte ikke å skjule at de var skuffet.

Men da de kom hjem, satte de i gang med å pode på noen ekstra grener og pynte etter alle kunstens regler. Lys og kuler, engler og glitter skapte en forvandling. Du verden så vakkert det ble!

Slik er Guds nåde. Han plukker det treet som er foraktet, kler det i rettferdighetens drakt og stiller det fram i en forandret form. Lysene gjenspeiler hans kjærlighet til oss. «Av nåde er dere frelst, ikke av dere selv, det er Guds gave.» (Ef 2,8)

OPK764

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding