Gi en gave
Løslatt fra fengsel

Løslatt fra fengsel

Ved slutten av år 2000 fortalte en vietnamesisk avis om en ung innsatt i en fangeleir. Han var betrodd å delta i vaktholdet av markene rundt fengslet. Tidlig en morgen la han merke til at vannet begynte å oversvømme området.

Langt borte kunne han se et hus der 11 personer hadde klatret opp på taket mens vannet steg. Han fikk mobilisert en redningsaksjon, og alle 11 ble reddet.

    Myndighetene bestemte at mannen skulle belønnes med å bli løslatt fra fengslet. Bibelens grunnfortelling går ut på at vi mennesker er satt i fengsel av den onde. Vi trenger ikke gjøre en god gjerning for å bli satt fri. Jesus er sendt til verden for å gjøre opp for det vi er skyldige i. Slik står det skrevet: «For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave» (Ef 2,8).

OPK697

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding