Gi en gave
Englene synger foran

Englene synger foran

Når onde ting rammer oss som enkeltmennesker eller som fellesskap, kan vi begynne å tvile: Er Gud egentlig god? Ønsker han det beste for menneskene han har skapt?

Ja, han er glad i dem, han har velbehag i dem, sier Bibelen. Derfor har Gud gjort sitt ytterste for å berge menneskene ut av konsekvensene av ødeleggelse og død, synd og ondskap. Han sendte det dyreste han eide, sin egen Sønn, til jorden, og Jesus Kristus ga seg selv helt for oss.
 
Denne sannheten blir en ikke ferdig med når en først har sett hva den går ut på. De som vil ta imot og tro, får del i hva den innebærer. 

Da blir en glad og kjenner en ufattelig juleglede – hele året. Englene på Betlehemsmarken synger foran i lovsangen: «Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden, i mennesker Guds velbehag» (Luk 2,14).

OPK323

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding