Gi en gave
Hør ham

Hør ham

Omkring år 1850 hadde den britiske guvernøren i India innbudt viktige personer for å feire dronningens fødselsdag. De voksne pratet sammen om politikk, og barna lekte rundt om på eiendommen.

En fireåring kom bærende med et eller annet. Det viste seg å være en uhyre giftig slange. Faren til gutten sa så rolig han kunne: «John, legg den ned med én gang!» John kunne protestert, ha tenkt at faren bare ville ødelegge moroa, eller løpt sin vei og klemt slangen fast i hånden. Alt sammen livsfarlig. Men gutten adlød faren uten å stille spørsmål, fordi han stolte på ham.

Vi kan lære av dette i forholdet til vår himmelske far. Han har talt til oss i Bibelen, og han ønsker det beste for oss. Disiplene til Jesus fikk en gang oppleve en stemme over Jesus: «Dette er min Sønn, den elskede! I ham har jeg velbehag: Hør ham!» (Matt 17,5)

OPK753

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding