Gi en gave
Stillehavet
Unsplash

Stillehavet

Oppdager og sjøfarer Ferdinand Magellan kjempet et helt år for å finne en passasje vestover, forbi Sør-Amerika. I 1520 lyktes han i å oppdage en åpning helt mot sør.

Men der møtte han noen av de vanskeligste utfordringene i hele verden: Kalde vinder, stormfullt hav, høye isfjell og et opprørsk mannskap.

Men da de først var kommet gjennom disse krevende forholdene i det som i dag kalles Magellan-stredet, oppdaget de et stort og rolig havområde foran dem. De løftet hodene mot himmelen, takket Gud og kalte det nye havet for «Det fredelige – The Pacific – Stillehavet.»

Jesus Kristus vil gjerne lede oss gjennom storm og bekymringer til et mer fredelig hav i følge med ham. Han sa: «La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg … Jeg lar dere ikke bli igjen som foreldreløse barn. Jeg kommer til dere … dere skal se meg, for jeg lever, og dere skal også leve.» (Joh 14:1,18-19)

Av Asbjørn Kvalbein

OPK885

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding