Gi en gave
Bruk gavene
Unsplash

Bruk gavene

Mange har hørt om den franske maleren Paul Gauguin, som levde i siste halvdel av 1800-tallet. Som kunstner var han impresjonist og ble berømt tidlig i livet. Han ble både populær og etterspurt.

Men så hendte det som kan skje med personer som oppnår stor suksess i unge år. Gauguin bestemte seg for å ta det med ro og bare nyte sin berømmelse. Han sluttet å male bilder, og han døde forholdsvis ung. En kunstnerkollega sa at «hans kreative energi degenererte til hobbyer.»

Ja, det kan hende med aktive mennesker som mister iveren i hjertet. Noen har gjort troen sin til en hobby. Det er noe de kan hoppe inn i etter tid og lyst. De har ikke innviet seg til å bruke gavene de har fått.

Paulus oppmuntret sin unge venn Timoteus til ikke å miste motet, tape målet av syne eller slappe av i tjenesten. «Den som renser seg … blir et kar til fint bruk, innviet og nyttig for husets herre, gjort i stand til all god gjerning.» (2Tim 2:21)

Av Asbjørn Kvalbein

OPK881

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding