Gi en gave

Balansere ut sukkeret

En tenåring var sulten og stormet inn i en hurtigmatbutikk. Der kunne de friste med store, duftende, nystekte smultringer. Jo, det så deilig ut, og jenta ba om å få fem stykker.

Men så kom hun til å tenke på at det er ikke bra med for mye fett og sukker, så dermed fant hun seg en coladrikk som var sukkerfri. Ble det ikke balanse da, tro?

Bibelen taler om fett og søte ting som festmat, når det var grunn til glede. I overført betydning, for vårt åndelige liv, kan vi ikke få nok av det aller deiligste. Størst er å ha glede i Herren, som gir glede for sjelen. Nehemja sa til folket sitt: «Gå nå og et fete retter og drikk søte drikker og send gaver av det til dem som ingen har laget noe til for … Og sørg ikke, for glede i Herren er deres styrke!» (Neh 8,10)

OPK750

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding