Gi en gave
Trenger ny lege

Trenger ny lege

I landsbyen Lette i Tyskland pensjonerte legen seg, og de strever med å få ny. Den lokale slakteren tilbyr pølser til den legen som melder seg, et lokalt hotell tilbyr gratis opphold til doktoren har fått seg hus. En frisør tilbyr gratis hårklipp, og et bakeri vil gi gratis rundstykker. Forresten må jeg ikke glemme at blomsterhandleren tilbyr gratis blomster til venterommet.

Alle er ivrige for at kroppen har det bra. Er vi like ivrige for at den udødelige sjelen vår har det godt? Allerede på Jesu tid var folk mer opptatt av helbredelse fra sykdom enn tilgivelse for syndene og et rett forhold til Gud. Hva er viktigst?

Jesus hadde sans for begge deler, men sa: «Det er ikke de friske som trenger lege, men de som har ondt. Jeg er ikke kommet for å kalle rettferdige, men syndere til omvendelse.» (Mark 2,17)

OPK714

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding