Gi en gave
Vil ikke forlate deg

Vil ikke forlate deg

Under første verdenskrig ble det sendt telegram til en britisk militæravdeling i Afrika. Der sto det: «Det er krig. Arrester alle fremmede i området.» Like etter fikk krigsdepartementet dette svaret: «Vi har arrestert ti tyskere, seks belgiere, fire franskmenn, to italienere, tre østerrikere og en amerikaner. Fortell oss fortest mulig hvem vi er i krig med.»

Ja, av og til kan det være vanskelig å vite hvem som er dine venner, og hvem som er fiender. En du har regnet med som en støttespiller, kan plutselig vende ryggen til deg.

Det er ikke slik med Gud. Han har skapt deg for å være glad i deg. Han vender seg ikke mot deg om du synder, bare hvis du avviser frelsen som er gitt i og med Jesus. Gud sier i sitt ord: «Jeg skal ikke slippe deg og ikke forlate deg.» (Heb 13,5)

OPK708

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding