Gi en gave
Overvinne hindringer
Unsplash

Overvinne hindringer

Fra tid til annen møter vi hindringer som virker uoverstigelige. Utfordringene føles for vanskelige. Hvordan reagerer vi da? Trykker vi på, manipulerer, sniker oss rundt, eller lurer andre opp i problemene?

Folkelederen Josva måtte ta over noen altfor store sandaler, følte han. Hvem kunne lede og vise vei som Moses? Nå skulle den unge Josva bringe Herrens folk inn i løftets land. Ansvaret var stort, men han hørte gang på gang Herren si: «Vær frimodig og sterkt».

Vi har noe å lære av dette. Står vi foran en hindring for Gud, eller en hindring bare for mine egne ambisjoner? Har Gud sine egne planer, vet han nok å fremme dem på overraskende måter når tiden er inne. Ser vi det slik, kan ikke hindringene ta motet fra oss eller ødelegge – verken for deg eller Gud.

Vi kan slite med frykt og bekymringer, men ingenting er umulig for Gud.

OPK705

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding