Gi en gave
Fylde av glede

Fylde av glede

Det står et piano i stuen. Fra uke til uke samler det støv. Pianoet er fullt av mulig musikk. Men skal det gi oss noe av hva det er skapt for, må fingre berøre tangentene – kjappe fingre, øvde fingre, eller et barns enkle glede over tonene.

Tiden kommer til oss, ledig og full av muligheter. Tiden kan fylles med meningsfylte aktiviteter. Tiden i seg selv krever ikke noe, den forlanger ikke noe. Men tiden er en gave, gitt deg i hendene.

Slik er det også med tankelivet og hva vi er opptatt av. Tomrommet fylles av det vi gir oppmerksomhet. Frykt, bekymringer, bitre følelser – eller gode bøker, stimulerende samtaler eller forfriskende hobbyer.

I Bibelen leser vi kong Davids vakre ord til Gud: «Du vil kunngjøre meg livets vei. Fylde av glede er det for ditt åsyn, livsalighet ved din høyre hånd i evighet.» (Salme 16,11)

OPK703

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding