Gi en gave
Hvilepause
Kelly Sikema/Unsplash

Hvilepause

"Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile." (Matt 11,28)

Det ene vi får hvile fra hos Jesus er egne gjerninger (Hebr. 4, 10), både frelsesgjerninger, det å prøve og frelse seg sjøl eller andre (Apg. 4, 12), men også gode gjerninger som kan gjør oss trøtte (Gal. 6, 9). At vi får hvile hos Jesus betyr at Han har gjort det som trengs for at vi skal bli frelst, derfor trenger ikke vi å gjøre det . Det er en varig hvile. Men hos Ham kan vi og få pause fra gode gjerninger og hente ny styrke og nytt mot til å fortsette.

Det andre vi får hvile fra, er bekymringer (1. Pet. 5, 7). Det dukker stadig opp nye bekymringer, derfor er det viktig med stadig nye pauser hos Jesus. Noe annet som og stadig dukker opp, og som vi får hvile fra og får en pause fra hos Jesus, er synd (Ef. 1, 7). Hebr. 12 minner oss om å legge av begge deler hos Ham (v. 1-2). Invitasjonen står åpen! Ja, for det var det Han sa: Kom til Meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og Jeg vil gi dere hvile. La oss komme til Ham i dag!

av Eli Fuglestad

TFT452

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding