Gi en gave
Mislykket?
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Mislykket?

"Når det karet han holdt på med, ble mislykket - slikt hender med leiren i pottemakerens hånd - så gjorde han det om igjen og laget et annet kar, slik som han ville det." (Jer. 18, 4)

Kjenner du deg mislykket noen gang? På jobb? Eller som mor, far, ektefelle eller venn? Mislykket som menneske? Det er en vond følelse. Vi ser på det vi ikke får til, konsekvensene av det, og det er både flaut og sårt. Mislykka, liksom.. Det finnes håp!

 

Vi trenger ikke å sitte igjen med fordømmelse og nederlag. Vi kan gi det alt til Jesus og vite at alt kan bli nytt! Som det står i de videre versene i Jeremia: "Da kom Herrens ord til meg, og det lød så: Skulle ikke jeg kunne gjøre med dere, Israels ætt, likesom denne pottemakeren gjør med leiren? lyder ordet fra Herren." (v. 5-6) Han er en mester på nye starter, igjen og igjen. Det eneste Han trenger er villige hjerter som ydmyker seg og sier "Jeg fikk det ikke til.. Jeg trenger Deg.." Han kan til og med rette opp konsekvensene som vår mislykkethet har fått i andres liv! Så la oss ikke nøle med å komme til Ham, igjen og igjen, så kan Han få forme oss slik som Han vil ha oss!

av Eli Fuglestad

TFT423

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding