Gi en gave
Det rette fokuset
Foto: Gift Habeshaw/Unsplash

Det rette fokuset

"så la oss legge bort alt som tynger, (..), og holde ut i det løp som er lagt opp for oss, med blikket festet på ham som er troens opphavsmann og fullender, Jesus." (Hebr. 12, 1-2)

Jeg opplever det igjen og igjen. Tanker og sinn kan preges av utfordringer, problemer, negative nyheter fra fjern og fra nær. Spørsmålet er "Hvor er du, Gud? Hva har Du å si til oss nå?" Igjen og igjen svarer Han med å flytte fokuset over på seg. Hvem Han er, hvordan Han er, hva Han har gjort og hvilken makt Han har.

I den tida da jeg var syk og sliten og ensom, manglet jeg en lovsang som passet tiden jeg var i. De jeg kunne synge eller høre på var enten for lystige eller for dystre. Men jeg ønsket å lovsynge Gud selv om livet var tungt. En dag fikk jeg plutselig en ny sang i hodet, med tekst og melodi! En gave fra Gud! Den sangen ble manna for meg, det var den eneste jeg sang i lang tid. Fortsatt synger jeg den. Den løfter blikket mitt. Og vet du hva den handler om? Den handler om Herren selvfølgelig, og alt Han er for meg! Så la oss feste blikket i dag på Jesus, og legge vekk alt som tynger. Han er nok for oss!

av Eli Fuglestad

TFT422

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding