Gi en gave
Tør vi la være å bekymre oss?
Kelly Sikema/Unsplash

Tør vi la være å bekymre oss?

"Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg." (Matt 6,33)

Jesus sa dette etter å ha nevnt det som nok var de vanligste bekymringene blant folk flest på den tiden, og som er det for mange i dag også; mat, drikke og klær. Altså det mest grunnleggende vi trenger for å leve. I vår del av verden har de fleste nok og mer enn nok av dette, men har andre bekymringer. Uansett, tør vi stole på at Gud tar seg av dette hvis vi lar være å bekymre oss for det?

Vi kommer så lett med ei hel smørbrødliste med behov og ønsker og bekymringer. Vi tenker ut alt vi trenger for å ha det godt. Men ofte vi ser jo gjerne ikke lenger enn nesetippen vår, og langt mindre i framtida. Så mye bedre å overlate det til Han som vet alt (Jes. 46, 10; Hebr. 4, 13), som kjenner oss bedre enn vi gjør selv (Sal. 139, 1-4) og som vet hva vi trenger (Matt. 6, 32), som Bibelen sier! Stoler vi på det, kan vi trygt og frimodig søke Ham og Hans rike først. Og dét kan vi få lov til å gjøre i dag!

av Eli Fuglestad

TFT369

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding