Gi en gave
Radiodrama for Afar-folket

Radiodrama for Afar-folket

Hos Afar-folket finnes kun 0,08% kristne. Derfor setter Norea inn kreftene her.

I denne episoden ser vi på et land hvor vi har hatt arbeid i ca 40 år, nemlig Etiopia.

Radioen har hatt en sentral rolle i den enorme kristne veksten her, og nå har vi lagt om strategien her. Det har ikke vært enkelt, det vil du få et innblikk i når du lytter, men det har vært nødvendig for å kunne fokusere på nye og unådde områder. Norea er, og skal være "en spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag". 

Hvor fristende kan det ikke være å engasjere seg i områder hvor misjonsarbeidet ser ut til å fungere godt. Men, «Alle kan ikke gå dit hvor det kristne arbeidet ser ut som en suksess, noen av oss må gå dit hvor det er vanskelig». Dette er en av uttalelsene du møter i denne episoden. 

Vi tar deg med til Etiopia, nærmere bestemt Afar folket - et nomadefolk som holder til nord i Etiopia (i grenseområdene Etiopia, Eritrea og Djibouti). Dette er et av de varmeste og tørreste områdene i verden. 

Hos Afar-folket finnes så godt som ingen kristne, kun 0,08%. Dette er grunnen til at Norea nå setter inn kreftene her. 

I studio møter du som vanlig Jostein Sæth og Roald Arnesen, som gir oss et innblikk i situasjonen for dette folket . 

Bli bedre kjent med Etiopia, og med nomadefolket, Afar! 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding