Gi en gave
Levende og virkekraftige ord
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Levende og virkekraftige ord

"For Guds ord er levende og virkekraftig og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger igjennom til det kløver sjel og ånd, marg og bein, og dømmer hjertets tanker og planer." Hebreerbrevet 4, 12

Guds Ord er levende og virkekraftig! Dvel litt ved det. Hører du hvordan det nesten lever sitt eget liv med sin egen vilje? Mennesker kan tenke at de ikke vil ha noe med dette å gjøre, men så kommer ordene og trenger igjennom. Det finnes mange eksempler på folk som har funnet og lest ord fra Bibelen og som er blitt kristne av det - helt uten hjelp fra andre mennesker. Det er heller ikke uten grunn at Bibelen regnes for å være verdens mest forbudte bok. Den har kraft til å forvandle mennesker!

Jeg kjenner at jeg er så takknemlig for det! Og så takknemlig for at jeg eier min egen Bibel og kan bruke den så mye jeg vil. Guds Ord er levende og virkekraftig også i mitt liv. Som Jesaja 55 sier: Det går ut fra Gud, det virker det Han vil, og det vender ikke tomt tilbake (v. 11). La oss søke til disse levende ordene i dag, ta de til oss og la de få virke i oss.

av Eli Fuglestad

TFT328

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding