Gi en gave
Efeserne 6, 13
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Efeserne 6, 13

"Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt."

Fordi kampen vi står i ikke er mot mennesker, men mot diverse makter, trenger vi en annerledes beskyttelse og utrustning. Tomas Thesen har kalt denne rustningen for en relasjonell rustning. Den er personlig og tilpasset, som et plagg i rett størrelse til rett anledning. Det handler om hver av oss og forholdet vårt til Herren!  

Vi bruker tid på å kle på oss på morgenen, om enn i varierende grad. Vi trenger å bruke tid med Jesus også.  Da er det som om vi tar rustningen på oss. Paulus poengterer at vi trenger hele Guds rustning, ikke bare nøye oss med deler av den. Slik kan vi gjøre motstand.  

Vi skal ikke provosere fram angrepene. Men Gud har gitt oss det vi trenger for å være klar når de kommer, slik at vi kan takle dem. Til slutt skal vi bli stående etter å ha vunnet over alt sammen! Men aller først må vi kle oss. Så la oss gjøre det i dag, kle oss i Jesus. Altså å bruke tid med Ham.

Av Eli Fuglestad

TFT309

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding