Gi en gave
Johannes 16, 20
Foto: Christin Hume/Unsplash

Johannes 16, 20

"Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Dere skal gråte og klage, men verden skal glede seg. Dere skal sørge, men sorgen skal bli forvandlet til glede."

Dette sa Jesus til disiplene før Han ble tatt til fange. Han visste hva som ventet, ikke bare av lidelse og død, men også av seier og nytt liv! Evangeliet ER gode nyheter, om frihet og fred med Gud. Men livet som kristen er ikke bare glede, suksess og framgang. Det handler også om prøvelser, nettopp på grunn av troen, og en konflikt mellom hva verden gleder seg over og hva vi som troende sørger over.

Jesus ser utover denne dagen og dette livets lidelser. Han ser seier og nytt liv der framme, enten vi får oppleve det en annen dag eller i Himmelen. Han er med her og nå, og Han vet hva Han tenker om deg og din situasjon (Jer. 29, 11). Søk du bare å være sammen med Jesus. Det felleskapet forvandler (Apg. 4, 13). Og en dag skal sorgen bli snudd til glede!

av Eli Fuglestad

TFT301

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding