Gi en gave
Salme 5,3-4
Foto: Joel Muniz/Unsplash

Salme 5,3-4

"Hør mitt rop om hjelp, min konge og min Gud, for jeg ber til deg. Herre, om morgenen hører du min stemme, tidlig bærer jeg fram mitt offer og venter."

Jeg leste nylig i ei bok som heter Hjelp meg, Jesus av Svein Andersen, hvor han gjennom mange episoder og perioder i livet kunne vitne om at den korte bønna hadde virket. Enten det var da han smugla bibler til Kina, eller da han var tynget av sorg etter konas død. Bønna ble hørt, Jesus hjalp!

Når David skriver at han ber på morgenen, så er det en god vane. Det er jo også noe lignende Jesus sa om å søke Guds rike først (Matt. 6, 33). Det kan bety først på dagen, først i en situasjon, før et valg og så videre. Søker vi Gud først, er det større sjanse for at det som siden skjer, det skjer etter Hans vilje.

Men da må vi heller ikke glemme det siste David nevnte: å vente på svaret! Det kan drøye, men det er underveis! "Rop på meg, så vil jeg svare deg", lover Herren (Jer. 33, 3). Så la oss rope til vår Konge og vår Gud i dag, og vente på svaret.

av Eli Fuglestad

TFT300

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding