Gi en gave
Unådde barn
Norea

Unådde barn

Hørt om 4/14-vinduet i 10/40 vinduet? I denne episoden av Misjonspuls tar vi pulsen på situasjonen for barn og unge blant de unådde.

Vi har en gjest som har god greie på dette, nemlig Brit Kari Urdal. Når vi snakker om unådde folkeslag så er faktisk over halvparten av befolkningen her barn og unge. Mange av dem lever under svært røffe kår som barn aldri skulle vært utsatt for. Millioner av barn er på flukt fra krig, uro og sult, og bare i Midtøsten har 15 millioner barn falt ut av skolegang den senere tid, mye takket være pandemien. Har vi noe å tilby alle disse? Ja, i høyeste grad, og responsen er overveldende. I denne episoden får du historier om håp tross håpløshet. Du får også lære om det vi kaller "frontier groups", de aller minst nådde blant de såkalte unådde.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding