Gi en gave
Markus 13, 28

Markus 13, 28

Dagens bibelvers finner vi i Markus 13, 28: "Lær en lignelse av fikentreet: Når det får sevje i greinene og skyter blad, da vet dere at sommeren er nær."

Vi vet fra vårt område, at når bjørka begynner å bli grønn, krokus og påskeliljer blomstrer, da nærmer sommeren seg. Uansett hvordan temperaturen eller været ellers er. 

Jesus brukte en lignelse om dette da Han snakka om gjenkomsten sin. Han fortalte disiplene flere ting som kan være varsler om det, både tegn i naturen og i menneskers oppførsel. Det kan være skremmende å lese om, og mange dropper det. Men Jesus selv ba oss om å følge med. "Det jeg sier til dere, sier jeg til alle: Våk!" sier Han i v. 37. 

Vi skal få gjøre det med forventning. Som det står i Lukas 21: "Men når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet, for da er deres forløsning nær." (v. 28). Det blir som en krevende og kritisk fødsel - men snart er den over og vi får begynne det nye livet i Himmelen! Jesus kommer for å hente oss hjem til Guds hus (Joh. 14, 2-3)! Det gleder jeg meg til, og det venter jeg på!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding