Gi en gave
Fil. 4, 6
Josh Applegate_Unsplash

Fil. 4, 6

Dagens Bibelvers er Filipperne 4. vers 6: "Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk."

Det står ikke at vi ikke skal BLI bekymra, men at vi ikke skal VÆRE, altså ikke bli værende bekymra. Å bli bekymra er naturlig, det er et tegn på at vi har omsorg for noe/noen. Og det er en overlevelsesstrategi; hvis noe truer, hva skal vi gjøre? Det skal vi slippe å kjempe med. 

 Når vi blir bekymra, har verset løsningen for at vi ikke skal forbli bekymra: legg alt fram for Gud i bønn med takk! Grammatisk brukes en form som betyr "en kommando om å gjøre noe, gjerne i fremtiden (..), en vedvarende eller gjentakende handling" (Ordboka). Dette skal altså være den nye vanen vår! Vi har tross alt en Far i Himmelen som vet alt og kan alt, er mektig til alt og som elsker oss! Der er flere gode vers i Bibelen som kan minne oss på det. Lag deg en ny vane; å ikke forbli bekymra. Men når du blir det, legg alt du har på hjertet frem for Gud. Be, og glem ikke å takke!

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding