Gi en gave
GN 11: Mange konvertitter faller fra sin nye tro – hvorfor?
Pixabay

GN 11: Mange konvertitter faller fra sin nye tro – hvorfor?

«Ahmad» ble en brennende kristen – men etter en stund følte han seg fremmed og lite ivaretatt i sin nye kristne sammenheng. Det endte med at han forlot sin nye tro.

Denne «fiktive» historien er representativ for utfordringene til mange konvertitter i den vestlige verden. Martin Accad tar oss med inn i en situasjon han som kristen veileder for konvertitter opplever ofte.

Forskning viser at så mye som 80 % av konvertittene før eller siden faller fra troen. Hva er det som skjer i en slik prosess og hva kan vi som kristne gjøre for å hjelpe disse nye troende på veien?

Hovedgjest i denne serien er islamforsker, teolog og direktør Martin Accad ved Arab Baptist Theological Seminary i Beirut i Libanon. Han har vært på besøk som foredragsholder her i Norge flere ganger, blant annet i regi av Stefanusalliansen og Norme.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding