Gi en gave
GN09: Konvertitt eller forræder?

GN09: Konvertitt eller forræder?

I denne nye serien fra «Good News» -podden skal vi snakke om utfordrende problemstillinger i forhold til det vi kaller konvertitter. Her i Norge er du like norsk om du skulle velge å bytte religion eller ta avstand fra din kristne tro. I mange andre land er det å bytte fra muslimsk tro til kristen å anse som forræderi. Men hvorfor er det slik? Har det noe med måten vi snakker om dette på? Går det an å bli en Jesus-troende med muslimsk bakgrunn og fremdeles være salt og lys i den samme kulturen? Eller ligger det i kortene at en som går fra muslimsk tro til kristen tro må forvente å bli forfulgt?

Dette er noe av det vi snakker om i denne episoden. Hovedgjest er islamforsker, teolog og direktør Martin Accad ved Arab Baptist Theological Seminary i Beirut i Libanon. Han har vært i Norge flere ganger som foredragsholder blant annet for Stefanusalliansen og Norme.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding