Gi en gave

 

SAT-7: Noreas TV-arbeid i Midtøsten og Nord-Afrika

SAT-7 ble grunnlagt i 1995 med det formål å bruke satellittsendt TV til å dele den kristne tro, og å styrke og utruste lokale menigheter til tjeneste for Jesus. Norea har samarbeidet med SAT-7 siden 1997, og siden den gang har kanalen vokst til et nettverk av kanaler på TV og i sosiale medier på språkene arabisk, tyrkisk og farsi. TV-kanalene inneholder et variert programtilbud som filmer, dokumentarer, gudstjenester, talk-shows, spesialprogram for kvinner, egne program for ungdom, tegnefilmer for barn og mye annet. Du kan lese mer i denne brosjyren om SAT-7.

Alle programmene er produsert av og for Midtøstens befolkning. Sendingene er kulturelt relevante, religiøst og politisk sensitive, og de presenterer den kristne tro til millioner av mennesker. De er til oppmuntring for troende, ikke minst for dem som lever isolert i fiendtlige omgivelser.

SAT-7 har et internasjonalt råd som består av representanter fra alle de største kirkesamfunn i Midtøsten og Nord-Afrika. De er også partner med mer enn 20 kristne organisasjoner og kirker. Programmene produseres i Libanon, Egypt, Tyrkia, Kypros og i England. Norea har i mange år vært leder for et forum for partnere i Europa.

I Midtøsten og Nord-Afrika har over 90 produsent av befolkningen tilgang til satellitt-tv. Over 23 millioner følger sendingene regelmessig. Mange av dem bor i områder der utsendinger ikke slipper inn. Med andre ord er SAT-7 en svært viktig strategisk partner for Norea Mediemisjon!

Mediemisjon: Hun møtte terroristene med tilgivelse, og hatet med kjærlighet YT

Aktuelt fra SAT-7
SAT-7 PARS med budskap om fred...
Frykt og håpløshet kaster skygger over livene til det afghanske folk. SAT-7 PARS sin afghanske programledere, Shoaib Abadi og Noorullah Noor,...
Les mer
Fredsskapende styrker
TV-sendinger bringer varig fred
Les mer
Fra Tyrkia:
Programmet deres om misbruk og voldtekt var svært kraftfullt. Jeg vil gjerne si noe til dere: Gud er alltid med oss. Det er ikke viktig hvor vi...
Les mer
Det er noen der ute
En berberkvinne fra Algerie forteller dette til SAT-7, Noreas TV-partner i Midtøsten og Nord-Afrika:
Les mer
Monsieur B.
Når en kjører i Nord Afrika og ser et hus på en slette, kan man noen ganger tenke: hvem skal nå disse menneskene?
Les mer
Et tabuemne brytes ned
Det er lite rom for å snakke om seksualitet og seksualundervisning i Midtøsten og Nord-Afrika. SAT-7 Arabic ønsker gjennom programmet «Snakk...
Les mer
Kristne vitnesbyrd på TV i...
Han vokste opp som muslim, men ville ikke bare vite om Gud. Han ville kjenne Ham.
Les mer
Mindre enn 1 %
Den delen av verden der det er minst kristne, er også den som er mest stengt.
Les mer
Banebrytende barneprogram
Gjennom TV-ruta skjer viktig inkludering.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding