Gi en gave

 

SAT-7: Noreas TV-arbeid i Midtøsten og Nord-Afrika

SAT-7 ble grunnlagt i 1995 med det formål å bruke satellittsendt TV til å dele den kristne tro, og å styrke og utruste lokale menigheter til tjeneste for Jesus. Norea har samarbeidet med SAT-7 siden 1997, og siden den gang har kanalen vokst til et nettverk av kanaler på TV og i sosiale medier på språkene arabisk, tyrkisk og farsi. TV-kanalene inneholder et variert programtilbud som filmer, dokumentarer, gudstjenester, talk-shows, spesialprogram for kvinner, egne program for ungdom, tegnefilmer for barn og mye annet. Du kan lese mer i denne brosjyren om SAT-7.

Alle programmene er produsert av og for Midtøstens befolkning. Sendingene er kulturelt relevante, religiøst og politisk sensitive, og de presenterer den kristne tro til millioner av mennesker. De er til oppmuntring for troende, ikke minst for dem som lever isolert i fiendtlige omgivelser.

SAT-7 har et internasjonalt råd som består av representanter fra alle de største kirkesamfunn i Midtøsten og Nord-Afrika. De er også partner med mer enn 20 kristne organisasjoner og kirker. Programmene produseres i Libanon, Egypt, Tyrkia, Kypros og i England. Norea har i mange år vært leder for et forum for partnere i Europa.

I Midtøsten og Nord-Afrika har over 90 produsent av befolkningen tilgang til satellitt-tv. Over 23 millioner følger sendingene regelmessig. Mange av dem bor i områder der utsendinger ikke slipper inn. Med andre ord er SAT-7 en svært viktig strategisk partner for Norea Mediemisjon! I boksene over kan du lese om Noreas tre satsningsområder i dette arbeidet.

TV-program fra Norea: Livet etter krigen

Aktuelt fra SAT-7
Banebrytende barneprogram
Gjennom TV-ruta skjer viktig inkludering.
Les mer
Nahia til SAT-7:
-Mine barn har blitt kjent med Gud på grunn av dere
Les mer
Blomstrende start
Som den første kristne "video-on-demand"-plattformen i Midtøsten og Nord-Afrika, har SAT-7 Plus hatt en eventyrlig start.
Les mer
Skjønnhet av aske
Midt i uro og vanskelige livsvilkår har Marianne Daou gang på gang sett at Gud skaper gode ting.
Les mer
Gud skinner i mørke, kaos og...
Det mangler ikke på dårlige nyheter fra Midtøsten og Nord-Afrika.
Les mer
Fra Tyrkia:
- Gud er alltid med oss
Les mer
Mindre enn 1 %
I følge Pew Research har Midtøsten og Nord-Afrika den minste andelen av kristne i hele verden. Under 1 % regnes som kristne i denne regionen....
Les mer
SAT-7 PARS med budskap om fred...
Frykt og håpløshet kaster skygger over livene til det afghanske folk. SAT-7 PARS sin afghanske programledere, Shoaib Abadi og Noorullah Noor,...
Les mer
Barn i bønn
Det som skjer i Afghanistan i disse dager, berører en hel verden. Nøden og fortvilelsen ser ikke ut til å ha noen ende, og vi kan føle på...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding