Gi en gave

Våre prosjekter i Nord-Korea

Nord-Korea

Nord-Korea er kanskje det mest lukkede landet i verden. Juche-ideologien, som landet styres etter, innebærer at Nord-Korea skal være selvforsynt på alle vis og politisk og militært uavhengig. Presidenten tilbes som en gud, og grensen har vært stengt for misjonærer siden andre verdenskrig. Det slås hardt ned på alle kristen aktivitet blant de drøyt 25 millioner innbyggerne. Kristne anses som fiender av staten, og trosutøvelse som blir avslørt fører til lange fengselsstraffer- ofte med døden som følge. Nasjonale radio- og TV-sendinger er strengt kontrollert. Norea forkynner evangeliet til befolkningen i Nord-Korea via radiosendinger utenfra, og vi er engasjert i arbeid med å hjelpe avhoppere/flyktninger i naboland.

 Du kan lese om våre prosjekter over. I podkasten Misjonspuls, som du finner under, kan du høre mer om misjon inn i Nord-Korea.

Bønn for Nord-Korea:

Gode Far, vi ber for våre trossøsken i Nord-Korea. Må du bevare dem og fri dem fra farer. Du ser at kristne der lever under svært vanskelige forhold. Vi ber om at radioprogrammene som Norea støtter må være til oppbyggelse og oppmuntring for de troende. 

TV-program fra Norea: "Avhopperen fra Nord-Korea"
Aktuelt fra prosjektet
Den eneste muligheten
Livsviktig budskap bæres på usynlige vinger.
Les mer
Urovekkende taushet
Av og til kan tausheten tale høyere enn ord.
Les mer
Et arbeid i tro
Det kan virke som en umulig oppgave å bringe evangeliet til mennesker i Nord-Korea, men radiobølger trumfer piggtråd og diktatur.
Les mer
Styrke bak grensene
– Dere holder liv i min tro! Jeg ber for dere og for de mange andre Guds medarbeidere som hjelper meg. Takk! I og holde liv i sin tro.
Les mer
Flukt og menneskehandel
Mange ønsker å flykte fra regimet i Nord-Korea. Noen lykkes, men kommer ut for nye prøvelser.
Les mer
Timoteus-prosjektet
Livet i Nord-Korea er vanskelig og mange forsøker å flykte til naboland for å bygge en ny tilværelse. Det kan bli en lang og vanskelig ventetid...
Les mer
Håp gjennom lufta
Piggtråd og kontroll kan lage store hindringer, men usynlige bølger av håp når inn.
Les mer
Bønn for Nord-Korea
Gud har gitt oss et våpen som er sterkere enn både tanks og raketter. Våpenet heter bønn, og det er tilgjengelig for oss alle.
Les mer
Nesten null respons
Mange måneder er gått siden sist vi fikk høre fra en radiolytter i Nord-Korea. Det er rett og slett blitt altfor risikabelt for våre kristne...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding