Gi en gave

Våre prosjekter i Nord-Korea

Nord-Korea

Nord-Korea er kanskje det mest lukkede landet i verden. Juche-ideologien, som landet styres etter, innebærer at Nord-Korea skal være selvforsynt på alle vis og politisk og militært uavhengig. Presidenten tilbes som en gud, og grensen har vært stengt for misjonærer siden andre verdenskrig. Det slås hardt ned på alle kristen aktivitet blant de drøyt 25 millioner innbyggerne. Kristne anses som fiender av staten, og trosutøvelse som blir avslørt fører til lange fengselsstraffer- ofte med døden som følge. Nasjonale radio- og TV-sendinger er strengt kontrollert. Norea forkynner evangeliet til befolkningen i Nord-Korea via radiosendinger utenfra, og vi er engasjert i arbeid med å hjelpe avhoppere/flyktninger i naboland.

 Du kan lese om våre prosjekter over. I podkasten Misjonspuls, som du finner under, kan du høre mer om misjon inn i det som nok er verdens mest lukkede land.

 

 

Bønn for Nord-Korea:

Gode Far, vi ber for våre trossøsken i Nord-Korea. Må du bevare dem og fri dem fra farer. Du ser at kristne der lever under svært vanskelige forhold. Vi ber om at radioprogrammene som Norea støtter må være til oppbyggelse og oppmuntring for de troende. 

Avhopperen fra Nord-Korea
Aktuelt fra prosjektet
Et krevende misjonsoppdrag
Fremdeles finnes de. Ja, faktisk er det mer enn tre milliarder av dem. Mennesker som tilhører folkegrupper som aldri har blitt nådd med...
Les mer
Sjeldne tilbakemeldinger
Tilbakemeldinger fra lyttere i Nord-Korea er til stor oppmuntring, fordi de kommer så sjeldent.
Les mer
Tok imot Jesus på flukt
På flukt fra Nord-Korea møtte "John" en gruppe kristne i Kina. Han tok imot Jesus, og etter en intens opplæring reiste han tilbake til...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding