Gi en gave
Asbjørn Kvalbeins reiseopplegg

Asbjørn Kvalbeins reiseopplegg

Så langt det kan forenes med andre oppgaver, reiser jeg gjerne rundt om i landet for å forkynne og informere. Her følger listen over oppdrag jeg har sagt ja til for et års tid fremover. Sees vi?

Kalender ajour 13 juni 2024

2024

7 januar: Samlingsfest Misjonssambandet i Sandefjord
14 januar: Misjonsmøte i Moss, Dilling Misjonshus
24 januar: Misjonsmøte i Knapstad Arena, Østfold
3 februar: Tale i Israels Venner Øvre Romerike, Eidsvoll Verk
8 februar: Tale i Ås kristne studentlag, Østfold
14 februar: Guttelunsjen Fetsund Misjonshus, Lillestrøm.
25 februar: Søndagsmøte i Nummestad bedehus, Ytre Hobøl, Østfold
28 februar: Onsdagsmøte Løkke bedehus, Skjeberg, Sarpsborg
2 mars: Sentrumsgruppa Oslo KFUM
20 mars: Onsdagsmøte Menighetssalen Jar, Bærum
23 mars: Evangelisk Festkveld, Radio MG, Skauen kirke, Skien
14 april: Søndagsmøte Gimle misjonshus, Misjonssambandet, Halden
21 april: Søndagsmøte i Fagerholt misjonshus, Eidsvoll
12 mai: Søndagsmøte i Frogner misjonssenter, Lillestrøm.
26 Mai: Søndagsmøte Ungdomssenteret i Spydeberg, Østfold
9 juni: Misjonsstevne Vardal ved Gjøvik, Misjonssambandet
16 juni: Søndagsmøte på Bergosenteret, Roa, Hadeland

30 juni: Søndagsmøte i Drammen misjonsforsamling
21 juli: Søndag formiddagsmøte i Misjonssalen i Oslo
4 august: Søndagsmøte Fagerholt misjonshus, Eidsvoll
22 august: Formiddagstreff Misjonskirken Håp Majorstua, Oslo
25 august: Søndagsmøte Dilling Misjonshus, Moss
8 september. Møte for Misjonsradioen i Grimstad
22 september. Søndagsmøte Misjonshuset Ytre Enebakk.
3 oktober:Kveldsmøte i Høybråten Normisjon, Oslo
6 oktober: Kveldsmøte i Moen bedehus, Jaren, Hadeland
10 oktober: Onsdagslunsj Rælingen Normisjon, Akershus
20 oktober: Søndagsmøte Fjellet Bedehus, Rælingen
3 november: Søndagsmøte Fagerholt misjonshus, Eidsvoll
8 desember: Adventsfest i Betel, Maura, Nannestad

12 januar: Søndagsmøte Nummestad bedehus, Hobøl


-------------------------------------------------------------------------------------------

RESPONS MARS 2024

Hei Asbjørn! Jeg er så takknemlig for dine bidrag på kristen radio! Jeg hører fast på blant annet pTro, og synes det er berikende med dine korte, men gode oppmerksomheter. Guds velsignelse videre over radiomisjonsarbeidet (Ung mann, Nord-Norge)

RESPONS FEBRUAR 2024

Takk for leksjonen i Norea Radio Oslo, som jeg lyttet til i bilen nylig. Jeg er glad for at du fortsatt lever. Du har en "bredde" eller dybde bak dine taler som jeg er på leting etter. Jeg har studert litt filosofi på Blindern. Jeg ble kristen som 11åring da jeg svarte ja på Guds stemme. Nå er jeg 67.(Kvinne i Bærum)

RESPONS JANUAR 2024

Takk for alt det gode, kreative og livgivende du formidler. Du er ansatt av Mesteren - en arbeidsgiver som ikkje pensjonerer noen .(Ung mann, Rogaland)

RESPONS DESEMBER 2023

Vi er mange som setter pris på den lune stemmen som formidler så mange gode ord gjennom media. (Mann, Sørlandet)

RESPONS AUGUST 2023

De eldste er best - både mens de virker blant oss og når de etterlater oss himmelske tanker og skatter, Asbjørn! (Mann, Østlandet)

RESPONS JULI 2023

Tusen takk for alle dine oppmuntrende og lærerike andakter som jeg enda hører på daglig, og som har hjulpet meg utrolig mye på veien! (Ung kvinne) 

RESPONS MAI 2023

Det var en klok og fin gjennomgang du hadde i dag i Norea sendingen på morgenen om Guds stemme. Veldig nødvendig, for her hører en mye underlig i våre dager. (mann, Agder)

RESPONS MAI 2023

Hei. Hører en del på PTro og syns det er mye bra. Tidligere i kveld hørte jeg på Asbjørn Kvalheim med tema «skilsmisse» Er det mulig, tenker jeg, at en «gammel mann» har så fantastisk mye godt å si om dette vanskelige temaet! Jeg ble mektig imponert og rikt velsignet. Tusen takk!

RESPONS FEBRUAR 2023

Det er så vidunderlig godt å høre på din bibelundervisning i dag om Åpenbaringen 1. Tenk at du fortsatt er i form til å ære Jesus. (Agder)

RESPONS APRIL 2022

Tusen takk for din tale i kveld på Kanal 10 om motløshet og depresjon . Jeg visste ikke at utilgivelse kunne være en årsak . Jeg har bedt til Gud og Herren Jesus i kveld om Han vil vise meg om det er noe jeg ikke har tilgitt  . Ville bare takke deg . Det var godt å høre på deg . Gud velsigne deg Asbjørn

RESPONS FEBRUAR 2022

Nærradioen er den undervurderte stormakt i kristen-Norge … Nærradioen når også de fleste. Vi må nevne noen perler. Asbjørn Kvalbein, som har tatt del i samlingen av Kristen-Norge til ett rike i Visjon Norge, hører vi på hele tiden også i Kristenradio-Vest. Hans visdomsord i nærradioen over ord «Verdier vi ikke må miste» er av en slik kvalitet at vi gjerne skulle trykke dem. Så det gikk an å lese dem om igjen og om igjen. Pugge det, rett og slett! (Fra lederartikkel i avisa Norge i dag)

Gode Asbjørn. På vei hjem fra Konsmo bedehus i går hørte jeg på Misjonsradioen. Der hadde du en veldig fin, dyptpløyende, oppmuntrende andakt om å ikke gi opp. Også flott framføring. Takk skal du ha! (Predikant)

Dagens oppmuntring går til  Asbjørn Kvalbein. Du er en kunstner til å formidle gjennom ord. Mange mennesker har du gledet med dine betraktninger om tro og liv. Du evner å være tidsaktuell, og engasjerer på en imponerende måte. Det fineste med deg er at du har en veldig lys og positiv grunntone i din formidling. Du har betydd mye for mange, og ikke minst for Mediesenteret på Gimlekollen. Det fikk jeg selv oppleve som student der. En flott tid. Håper du får mange gode år framover, der ordene fortsatt strømmer lyst og ledig ut fra din munn og ditt tastatur. (Mann)

RESPONS JANUAR 2022

De korte andaktene Oppmerksomhet blir oversatt til dansk, der de har fått tittelen Tankevækker. De sendes ut til over 1000 lyttere fra Norea Mediemission i Haderslev i Danmark. 
En kvinne skriver som respons: Vil lige fortælle dig, at min mand, Kim får jeres andagt, og den i mandags var som sendt fra himmelen til os. Vores datter og svigersøn er lige i dag blevet forældre til en sund lille pige, Agnes, 6 uger før tid, planlagt kejsersnit pga. at vores datter fik meget dårlige levertal/ galdesyretal..Det hele er gået godt, og alle 3 har det godt, Agnes er sund og rask.. vi er meget taknemmelige, og andagten i mandags mindede os om Guds store trofasthed og kærlighed til os.. han vil os det bedste, former os om og om igen så Hans navn kan blive æret gennem os. Andagten gav os ro i at Gud har styr på vores liv også når vi ikke føler det sådan

RESPONS JANUAR 2022:

Bibelundervisningen i serien Opplæring blir oversatt til engelsk og deretter til språket de snakker i Kasakhstan. Talene sendes lørdag kveld og søndag kveld på mellombølge og kan nå mange i det store landet. En lytter skriver: Peace to you. I have listened to your Living Word programs. You deliver the truly living Word of God. Good job. Thanks

RESPONS OKTOBER 2021

Takk for artikkelen "Hvis Gud er god, hvorfor har jeg det ikke godt?" Har brukt mange år, etter at jeg forlot en trosmenighet, på å finne en ny plattform som holder både i medgang og motgang. Denne artikkelen har trygget meg i den plattformen jeg etter hvert har funnet at jeg kan stå på, at også motgang har Gud full kontroll over. Det er ikke noe som bare tilfeldig skjer. Det har måttet innom Gud først. Da kan jeg være trygg. Han til ære meg til gavn. (Kvinne)

RESPONS JUNI 2021

Jeg er nu 56 og er formand for vores missionshus Emmaus i Klaksvík, Færøerne og er en flittig læser og lytter af godt stof. Jeg er meget glad for dine podcasts som jeg lytter til på vej til arbejde og anbefaler til andre.  Tak også for dine andagtsbøger. Jeg er ikke i tvivl om, at du har og har haft stor betydning for rigtig mange mennesker. Der er ret meget at lytte til og læse af kristent stof. Men ikke alt er lige godt. Så derfor denne opmuntring fra Færøerne. Jeg ønsker dig Guds rige velsignelse og tak for alt det som du har været for mig siden helt unge år!

RESPONS MARS 2021

Hver morgen skrur jeg på Norea Pluss-radiosending og lytter til nydelig musikk og givende andakter ved Asbjørn Kvalbein. For meg er det en velsignelse å kunne sitte trygt å lytte til en forkynner som kommer med et klart, evangelisk budskap. Jeg er Norea Pluss og Asbjørn Kvalbein dypt takknemmelig for andaktene,- og jeg må tilføye at jeg også lar meg imponere,  i tillegg til selve andaktene,-over bildebruken til Kvalbein. Bilder overstreker ofte bibelteksene i stedet for å understreke. Kvalbein er en mester til å fokusere bibeltekstene med sin eksempler og bildebruk. Det er lett å anbefale Norea-sendingene til venner og bekjente,-og det gjør jeg. Jeg takker hjertelig for sendingene og ber om Guds velsignelse for dere og arbeidet videre.

RESPONS DESEMBER 2020

... da jeg sjelden hører så presis og interessant utlegging av Guds ord som fra deg. Jeg vil takke deg for inspirerende andakter og skrifter som har kommet ut gjennom ditt virke. Må Jesus Kristus velsigne din innsats videre, hver eneste dag. (Mann, Vestfold og Telemark)

RESPONS NOVEMBER 2020

Takk Asbjørn! Takk for din gode og trofaste tjeneste for Herren. Du har ved din forkynnelse både på nettet, i skriverier m.m. vært meg til hjelp flere ganger i livet. Takk! Må Gud fortsatt velsigne deg i fremtiden. (Bygningsarbeider, Oslo)

RESPONS OKTOBER 2020

Vil igjen takke deg så mye for alle dine flotte radio program, med din kloke visdom i Ordet og med din varme, kjærlige og rolige stemme!! De gir meg så utrolig mye!! Som balsam for sjelen, så tusen hjertelig takk for at du står på som du gjør! Jeg liker også spesielt godt musikken som starter og avslutter undervisningen din som går hver dag kl 17 på Norea Pluss og 21:30 på PTro. Det gjør også min 2-årig sønn som reagerer med et jubel og begynner å danse til musikken hver gang! (Ung kvinne, Sørlandet)

RESPONS JULI 2020:

Jeg vil takke deg for måten du formidler Guds ord. Livet har bydd på mange utfordringer, men jeg vil at du skal vite at dine ord har hjulpet meg enormt mange ganger, senest i dag. Vit at du gjør en stor forskjell for manges liv (Middelaldrende mann, Nordvestlandet)

RESPONS APRIL 2020

Det er alltid så godt å høre på deg, så rolig og sindig og alltid en god innholdsrik historie. Takk for det du gjør til oppmuntring for tusener !! Det bli nok mange som kommer til å komme springende i mot deg og takke deg for trøst og oppmuntring den dagen du kommer hjem! (Kvinne, Innlandet)

RESPONS MARS 2020

En ung mann forteller at han var sterkt avhengig av pornografi. Så sier han at han hørte et program på radioen der Asbjørn Kvalbein er inne på temaet om pornografi. Etter å ha hørt det, forteller han, så bekjente jeg alt for Gud, hver smitt og smule.  Takk og lov nå er jeg fri, og det er jeg veldig takknemlig for, sier han.

- Vi er nok mange som hører med glede på dine engasjerte bibeltimer---stor takk--vær bare frimodig. (Sokneprest, Innlandet fylke)

RESPONS JANUAR 2020

Jeg vil ikke si de prøvelsene jeg har måttet bære, er så lette. Skeiv ryggrad i en ung alder. Høyt blodtrykk i en alder av 25 år, så videre til nyretransplantasjon 42 år. Så påkjørsel i 2009, høyre fot kappet av og satt på igjen. Senskader i rygg og hofte. Klarer ikke bevege meg, Avhengig av elektrisk rullestol. Hjerteinfarkt i mai 2019. Sterke smerter i hele høyre side. Det er ikke enkelt å være så glad. Men din forkynnelse, Asbjørn, er kjempefin og holder meg oppe. (Kvinne, Midt-Norge)

RESPONS OKTOBER 2019

Jeg må takke deg for alt det fine jeg har fått gjennom å lytte til deg. Jeg føler at å begynne og avslutte dagen betyr å høre på en av dine produksjoner. Da får jeg samlet tankene. Og selv om jeg har hørt enkelte stykker tidligere, gir de alltid noe nytt. Tankene settes i sving. Du har fått meg til å forstå hva jeg leser i Bibelen så mye bedre.Takk skal du ha, Asbjørn, og Gud vil rikelig velsigne deg. (Lytter i Afrika)

RESPONS MAI 2019

Så må jeg si at du er en STOR velsignelse for meg og maaange andre! Gud har gitt deg en gave å forkynner det Levende Guds Ord, ja nettopp slik at det blir levendegjort og sprenger alle begrensninger -enten via din penn eller lyd. Jeg elsker å lytte til din røst, det er som å høre Jesus selv! Takker Gud for deg, og at Hans kildevell flyter fra livets trone igjennom deg. Og må Den Hellige Ånd styrke deg med mot,kraft og god helse, i Jesu Navn. (Kvinne i Lakselv, Finnmark)

RESPONS MARS 2019

Emne: Asbjørn Kvalbein. Hei. Jeg vil bare takke for mange gode Ord rette forkynnelser. Det er så velsignet å fortsatt kunne få en stemme på radioen som en kjenner er i Jesu Kristi Ånds ledelse. Gud velsigne deg. (Aust-Agder)

RESPONS DESEMBER 2018

Jeg har alltid regnet meg som kristen, men har vel ikke  alltid oppført meg som hva man tenker at en kristen person burde gjøre. Jeg har alltid visst at Gud -min himmelske far - er glad i meg. Men det har alltid vært en akademisk visshet. Joda, jeg vet Gud elsker meg - og det har jeg alltid trodd. Men du avsluttet med å si at Gud elsker deg som hans barn. Jeg har hørt det mange, mange ganger. Og jeg har akseptert det. Men plutselig gikk det opp for meg at Gud bryr seg om meg fordi han ser på meg som sitt barn. Det var en så fantastisk følelse. For første gang forstod jeg hvorfor han alltid har passet på meg. Han ser på meg som sitt barn. Det var en fantastisk opplevelse å føle at den akademiske forståelse gikk over til en sannhet som varmet hele meg. Det ble en emosjonell ting.
Så takk, takk...
Jeg bruker dine innspillinger som morgen og kvelds andakt når jeg er alene, og er deg evig takknemlig for det du lærer meg. Bibelen har blitt mer åpen.

RESPONS NOVEMBER 2018

Takk for meget gode og troverdige forelesninger. Vi er pensjonister, bor i Oslo, og lytter på radioen kl. 17.00.
Dette passer oss meget bra, og har følgelig blitt en vane. Kjekt når vi eksakt vet, på hvilket tidspunkt «budskapet» blir kringkastet. 

KAPPES OM Å HEDRE HVERANDRE, DEL 15: ASBJØRN KVALBEIN, ved Bjørn Olav Hansen: 
Han er en av nestorene i Misjonssambandet. For mange er han 'hele Norges sjelesørger'. Gjennom skrift og tale, gjennom sosiale medier og radio, har mange fått et ord med på veien, god og trygg åndelig veiledning ut fra Guds ord.
Asbjørn Kvalbein serverer ikke teorier eller lettvintheter, men velprøvd, erfaringsbasert kristentro. Og han får alle generasjoner i tale. Ikke minst gjennom sine mange, velskrevne andaktsbøker. Alt basert på Guds ord. Og det passer like godt for lutheranere og ikke-lutheranere, selv om det ikke er noen tvil om hvor Asbjørn Kvalbein befinner seg i det kirkelige landskapet.
Kvalbein, som er bror til Jon, Hans og Aage, er utdanet cand theol, men han har også en amerikansk mastergrad i kommunikasjon. Det forklarer nok litt av hans gode kommunikasjonsevne, men den er mer enn det. Den er en nådegave. Asbjørn Kvalbein snakker og skriver på en måte som folk forstår.
Det er ingen samfunnsstormer eller samfunnsrefser vi møter i hans tekster eller taler. Hans milde vesen, hans trygghet i Gud, skinner igjennom - også i hans levde liv. Det er nok derfor mange opplever han nettopp som den sjelesørgeren de trenger.
Redaktør, forlagssjef, rektor - titlene som kan knyttes til Asbjørn Kvalbein er mange, og velfortjente. Men for meg er han forkynneren par excellence. En bibeltroende. I mine ører er det en hedersbetegnelse.
Min bønn er at Gud må unne oss å ha hans stemme lenge iblant oss. Enten bak en mikrofon, eller bak to permer, eller ansikt til ansikt i en samtale.
Jeg takker Gud for at Han har reist opp Asbjørn Kvalbein 'for en tid som denne'.

RESPONS FEBRUAR 2018

Dine tanker og ord gir meg en positivt start på dagen som jeg igjen prøver å videreformidle som lærer i småskolen..

RESPONS FEBRUAR 2018

Hjertelig takk, Kvalbein, for alt du er og alt du formidler og gir! Du er en Guds mann som er til stor velsignelse og oppmuntring for mange mennesker, og i alle fall for meg. Takk for at du formidler Guds sannheter på en så enkel, jordnær og lettforståelig måte! Det skaper lyst og trang i meg til å lære Jesus Kristus enda bedre å kjenne. (Kvinne, Telemark)

RESPONS JANUAR 2018

Hører deg stadig på Internett radio. Godradio.no Nå sist ikveld hvor du snakker om den reddende engelen som fikk en bil ut av en synkende hengemyr. Jeg skjønner at du snakker blant annet til meg. Hva om du er den reddende engelen for akkurat meg? Takk for god radio.

RESPONS SEPTEMBER 2017

Forleden dag fikk jeg takkebrev fra Norea for gave jeg har gitt, det var hyggelig. Min kone og jeg har vært faste givere i noen år nå, og den største æren for det må vi gi til Asbjørn Kvalbein. Hans bidrag i Noreas tjeneste har vært svært inspirerende og til stor glede og velsignelse.  Vi bor på Gjøvik og har også her på vårt lokale misjonshus (Folkvang) hatt gleden av å høre hans forkynnelse, bl.a. på det som har vært kalt "lørdagsbibelskole".  Hans positive og lettfattelige måte å tale på fanger oppmerksomheten hos den som er tilhører.  Hans forkynnelse om Guds kjærlighet er berikende.

RESPONS JANUAR 2017

Ønsker bare å gi deg Asbjørn en liten respons. De spor du etterlater er av Meget stor verdi. Det har truffet meg. Mvh VN partner

RESPONS DESEMBER 2016

Jeg må bare dele denne søte historien med deg. Nesten fireåringen min og jeg hadde radio Sørvest på i bakgrunnen i bilen i dag. Så kom en oppmuntring fra deg på lufta. Du snakket om å være utholdende i prøvelser. Jeg lyttet og det ble stille i bilen. På slutten sier du "det er når du er skrøpelig at du er sterk". Da kommer det fra fireåringen i baksetet; "Mamma, eg e skrøpelig, for eg har store muskler!" (Kvinne i Rogaland)

Jeg har lyst til å takke deg for alt det gode du deler på bibeltimene på norea.no (bibelundervisning). Jeg har nå i løpet av det siste året hørt daglig på disse bibeltimene, på veg til jobb. Jeg har 30 min reiseveg, og en bibeltime på 15-20 min sammen med morgenkaffe i bilen er virkelig en god start på dagen. Med familie og i tillegg en lederjobb, så er hverdagen ellers ganske full av aktiviteter. Mange dager blir denne bibeltimen og bønn i bilen det jeg rekker i forhold til åndelig påfyll, og disse stundene er viktige. Jeg har bedt noen bønner om at du må få beholde pågangsmotet og helsa slik at du kan fortsette å dele av evangeliet og visdommen du har fått i lang tid framover. Jeg ber også om at Gud må reise opp flere forkynnere med åndelig innsikt og som samtidig er så jordnære i sin undervisning. Din respekt og ydmykhet for Guds ord, kombinert med livsnær, tydelig og praktisk veiledning, setter jeg stor pris på. Jeg setter også pris på at du er kort og konsis. Jeg har hørt mange av bibelundervisningene to ganger - rett og slett fordi det er så mange gode poenger innimellom, og det går så fort, at jeg ikke får helt til å fordøye det første gangen. (Ung kvinne)

RESPONS NOVEMBER 2016

Jeg tillater meg å sende en liten hilsen fra Kenya igjen. Jeg har hver morgen en ispirasjonsstund med din Opplæring. Selv om jeg har hørt mange av emnene dine før, gir de meg alltid noe nytt. Og det som er så trygt for meg er at du er Bibeltro og ikke tolker den langt ut i ”hotaheiti” som enkelte andre gjør. Du har en fantastisk evne til å få meg til å se tingene fra en annen vinkel. Du må nedlegge et enormt arbeide i dette, og Gud vil velsigne deg for det. Jeg har sagt dette  før, men som jeg pleide å si til mine studenter: Du kan ikke rose nok, dersom det er ærlig ment. (Professor Cato)

RESPONS OKTOBER 2016

Vil bare takke for dine gaver og hvodan du forvalter dem. Hver gang jeg leser, hører eller er tilstede der du forkynner er jeg så takknemmelig for budskapet du forkynner! Slik også via nett denne søndagsmorgenen. Få dvele ved rettigheter som Gudsbarnet har. Oftest blir det bare med tanken jeg gir tilbakemeldinger, så nå: Takk trofaste sendebud.

RESPONS AUGUST 2016

Frigjerande bodskap, Asbjørn. Eg har bedt om å bli leia til ei sann tru. No trur eg sanneleg at eg har fått bønesvar.

RESPONS AUGUST 2016

Ønsker å TAKKE for alle gode ord som du formidler gjennom NOREA. Hører nesten daglig på NOREA+ som sprer mye glede og velsignelse gjennom tale og sang. TAKK TAKK!

RESPONS 6. NOVEMBER 2015

Kjære Kvalbein, Vil bare takke deg for alle "opplæringene" og andre oppmuntringer. Sitter i Kenya og begynner hver dag med å lytte til dine utrolig kloke ord. Du har fått Bibelen til å virke ny og "dagligdags". Det er en fantastisk nådegave du har som klarer å snakke om Bibelen og Jesus og hverdagene på den måten du gjør. Gud velsigne deg for hva du gjør og TAKK TAKK TAKK 

RESPONS 29. JULI 2015

Tusen takk til deg, Asbjørn Kvalbein, for alt du gir av håp for livet og evigheten i all bibelundervisning og betraktninger. Ord blir fattige, når jeg skal prøve å uttrykke min takknemmelighet for alt du gir. Jeg blir så fylt av glede og takknemmelighet over all visdommen du utøser. Jeg lærer masse om livet med Gud og livet med alle og alt rundt meg. Må Gud velsigne deg og dine rikt. Misjonshilsen fra Kathrine

RESPONS 5. JUNI 2015

Takk for webpastor-nettsiden. Når jeg leser, får jeg veldig mye åndelig mat hver gang. Noen ganger er det noe som spesielt rører min ånd, og jeg faller ned på kne og ber til Herren, eller jeg nesten hopper opp og sier: Halleluja, min Gud, du er allmektig, og tårene renner ned. Jeg får mye oppmuntring og glede.

RESPONS 31. JANUAR 2015

Takk for svaret og henvisningene, som jeg har lest. Jeg vil også takke for norea radio og bilbeltimene du holder der kl. 17.00 på 107,7. Det har gitt meg mye godt gjennom flere år. Når jeg nå også er blitt oppmerksom på webpastoren, må jeg si at undervisningen er utrolig bra. Den er klar og skjer med kjærlighet til mennesker. Takk skal du ha.

RESPONS 13. AUGUST 2014

Da jeg ble lagt inn på sykehus for å få en tøff behandling mot kreft, hadde jeg med meg mange bøker som jeg håpet å få lese. Men da jeg lå der på isolatet, fikk jeg ikke krefter til å lese noen ting. Det eneste jeg var i stand til, var å lytte til bønnene som webpastoren ber på siden sin. Bønnene er korte, ikke så mye over et minutt. Men det var vidunderlig å kunne legge sitt hjerte i de ordene som ble brukt. Han ba for meg, og jeg ble velsignet. Takk!

RESPONS 6. JANUAR 2014

Jeg vil bare takke for at det finnes slike som deg!! Din velsignende gave med å gi oppmuntring, visdom, trøst og veivisende ord betyr mye for meg og andre. Må Gud velsigne deg og dine rikelig! Ønsker deg masse godt i 2014 vennlig hilsen elin

RESPONS 20. AUGUST 2013:

Dine bibelundervisninger er og blir til Guds velsignelse i Jesu navn for meg som enhver annen lytter til Norea Radio. Du har som vanlig absolutt forstått Guds ord så velsignet godt, til formaning og trøst. Just som profetene. For meg er du en levende daglig lærer, rådgiver, formaner, oppmuntrer, sjelesørger, bønneinspirator og Guds velsignede broder, for å nevne noen av "titlene" på deg, mens jeg er på min hverdagslige livsvandring på Jesu stier her på jorda! Gud velsigne deg, kjære Kristi broder!

RESPONS 24. DESEMBER 2011:

God jul i heimen :) vil takka for alt du har fått betydd for meg å såå mange andre detta året!!:) At du er villig år etter år å bli brukt av Gud:) Stadig får me inn kunder i butikken som nevner deg og alt du har fått betydd for dei.. Enten via bøker eller Norea!:) Ei sa at livet hennas føltes som ho altid var ute på eit åpent hav... Dei korte andaktane var som holma Gud sente te na i kvardagen.. At ho fekk sitta der litt å få ny kraft til dagen. Det var såå godt bilde!! Nett sån trur eg mange kjenner det:) Gud bruker og velsigner deg , sån at du får vera til velsignelse og trus styrking for såå mange:) Ville bare sei detta:) Ber om Herrens velsignelse øve ditt liv å tjeneste!! Du er ein kvardagskristen.. Som smitter å oppmuntrer alle oss andre te å vera det samma:)

RESPONS MIDT I DESEMBER 2011:

Jeg hører på dine fortellinger nesten hver morgen og har fått hjelp til å se mere praktisk på problemer. mange ganger lurer jeg på hvor du får tak i alle disse emner, men for min del tror jeg at Gud har forstått at det er på denne måten jeg kan bli berget.Takk for tjenesten. (Kristiansand)

Jeg hører på andaktene dine i radioen hver dag. Jeg blir glad hver gang jeg hører på deg, jeg er så glad i den kristne kanalen, og jeg tenker og på alle de andre som sitter og lytter på, og det er mange og vi er et stort fellesskap.Takk for alle de oppmuntrende ord og andaktene du har hver dag. Du er som en god venn. (Oslo)

RESPONS I SLUTTEN AV NOVEMBER 2011:

Kjære Asbjørn Kvalbein Jeg vil få takke for den flotte innsatsen du gjør for formidling av Ordet til det norske folk. Min vei til Jesus har fått mye god drahjelp av dine kortandakter, oppmuntringer og bibelopplæring. Din blogg og svar på spørsmål er til styrke og oppbygging. Dagliglivet inneholder både seire og såre nederlag. Det er da godt å få lære om Bibelens perspektiv på dette, og få høre om Guds kjærlighet som overgår all forstand, og hans nåde som er større enn alle synder. Din formidling har ledet meg til mange styrkende bibelord som jeg søker støtte i. Takk igjen for inspirasjonen du gir til det daglige troslivet, og håper at dette er noe du vil fortsette med i mange år, så fremt det er mulig. Med vennlig hilsen LS, Trondheim

RESPONS I SLUTTEN AV OKTOBER 2011:

Nils, 25 år:

Vil bare sei at din forkynnelse har gjort meg mye sterkere i mitt forhold til Gud å utroligt gla å høre dine innslag på NyttLiv Media og på norea.no =) Har alltid vært kristen, selv om eg hadde ca 6 år eg var helt vekke, men siste 4 åra har eg virkeligt møtt Guds kjærlighet bare meir og meir =) å ber mye over at dine andakter skal møte folk å at folk skal få en større lengsel osv ,. =)

Må Gud velsigne deg rikt videre Asbjørn, Håpe eg en dag får høre deg live =)

Liso, 37 år:

Eg har så lyst å få takka deg for alt du deler med deg på radio å bøker! Du har betyd ein stor forskjell i mitt liv, å det veit eg du har i mange andre sitt også! Eg jobber i bok og media sandnes, og selger med STOR glede dine andsktsbøker:) Må Gud velsigna deg rikt vidare!! Å takk igjenn for du er villig te å bli brukt av Gud!!

Ei sangstrofa som passer til deg: Herre gjør det stille i min tanke, så den kun kan romme dei og ditt. La meg så til bange sjeler vanke, å fortelle dem hva du har lidt ! Det er nett det du gjer:) TAKK

RESPONS 15. november 2010:

Kjære Asbjørn Kvalbein, tusen takk for andaktene du holder på Norea radio. Idag,15. nov.handlet det om ekteskapet,og hvordan mannen og kvinnen skal respektere hverandre ,lære hverandre å kjenne i deres forskjellighet,- ta tid til hverandre osv. Kjærlighet satt ut i livet. Så praktisk! Så godt å høre dette forkynt på denne måten! Jeg kom inn i programmet da jeg kjørte bil. Det ble sagt etterpå,at vi kan få tilsendt progr.på cd.Fantastisk, - jeg vil gjerne ha dette programmet på cd! (Kvinne, Østlandet)

 

 RESPONS 3. juli 2010:

Takk for det du skrev om misunnelse. Rart, for i morges da jeg voknet tenkte jeg på akkurat dette. Visste at jeg må leve med det Gud har gitt for meg, ikke det jeg misunner andre. Hadde en følelse av uforsonlighet i meg. Så fikk jeg legge det fram for Jesus, og kjente en lettelse for at jeg kunne takke for akkurat mitt liv. Måtte jeg bare kunne leve i dette ... lenge.
(jk)

RESPONS 16. januar 2010:

Det er mye å lære av spørsmåla på webpastoren. Og det at en også kan få svar, er jo veldig flott. Ja, dette var noen nyttige timer.
Takk igjen spesielt for det du skrev om tilgivelse, for det trenger jeg mange ganger til dagen. Den dagen det er slutt, da er det jamt slutt for meg også.
Det å få kontakt med en pastor i veiledning for livet sitt, kan jeg ikke skjønne hvilken annen kirke som har så enkel adgang til. En kan vel faktisk komme på livsviktige spørsmål om natta om så er. Og har en bredband, så går det an å spørre. Nei, denne menigheten er unik.
 (Kvinne, sørlending)

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding