Gi en gave
Mariam* fra Marokko:

Mariam* fra Marokko:

– Dere skriver at Gud er kjærlighet, men jeg tror ikke det stemmer.

– I min religion har Gud mange navn og egenskaper, men definitivt ikke kjærlighet.  

Mariam* fortalte om hvordan hun opplever at Gud er fordømmende, undertrykkende og hun brukte vers fra Koranen for å forsvare sin tro. Hun fortsatte å snakke med oss og leste materiellet vi sendte henne. Hun stilte spørsmål om Jesus, og hvordan Han kunne være Gud ifølge vår kristne tro. Hun virket aggressiv til tider, men også søkende. Samtalen pågikk i noen uker.  

Vår partner i Håpets Kvinner arabic forteller: – Mariam kommer fra en konservativ muslimsk bakgrunn, og det var første gang hun snakket med noen kristne da hun chattet med oss. Først tenkte hun at alt vi sa var feil, men vi delte evangeliet i detalj med henne. Vi fortalte henne at Guds ubetingede kjærlighet for oss er grunnen til at han sendte sin eneste sønn, Jesus, for oss.  Sannheten frigjorde henne, og hun svarte: – Hvordan blir man kristen? Hvordan kan jeg be om tilgivelse? Og så bekjente hun: – Jeg tror nå at Jesus ikke er en profet, men Guds sønn. Jeg ønsker å føle Hans kjærlighet gjennom mitt forhold til Ham. Jeg har aldri fått kjenne på følelsene mine. Jeg har aldri blitt elsket av min jordiske far eller av muslimenes gud. Jeg var alltid redd for Gud, så jeg adlød bare og gjorde som jeg ble fortalt. Men jeg tror det tiden har kommet for at jeg kan ta imot kjærligheten fra min skaper, og tilgivelsen som kommer fra Jesu kors. Jeg er fri, jeg er elsket og jeg føler glede.

*Navn er endret av sikkerhetshensyn. Bilde: Illustrasjonsfoto

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding