Gi en gave
Illustrasjonsfoto fra Pixabay
Illustrasjonsfoto fra Pixabay Pixabay

Rudina fra Albania og Nowadia fra Tanzania

To lyttere fra forskjellige verdensdeler forteller her hva radioprogrammet Håpets Kvinner betyr for dem:

- Jeg elsker Jesus og har tatt imot ham, og jeg trenger å bli fylt av Guds ord hver dag. Selv om vi er troende, møter vi utfordringer, og vi trenger trøst og oppmuntringer når vi går gjennom vanskeligheter i livene våre. Jeg er så takknemlig for de praktiske rådene jeg får fra programmene dere sender. Vi kommer alle opp i situasjoner som er krevende, og vi vet ikke hvordan vi skal takle dem. Verden kan ikke gi den visdommen som vi trenger da. Derfor er jeg så takknemlig for programmene som lærer meg prinsipper og verdier som kan lede vår vei. Takk for tjenesten deres! Rudina fra Albania

-Kjære dere! Stemmene deres klinger i ørene mine hver dag med stor glede. Og det er vakre stemmer, med ord som bringer håp. Ordene dere taler rører meg dypt inn i sjelen. Hver episode berører livet mitt på en måte jeg ikke helt kan forklare. Men jeg ber om at Gud må velsigne dere rikt. Ikke bli trette av å dele det gode budskapet! Nowadia fra Tanzania.

Du kan støtte dette arbeidet ved å bli fast giver. Kontakt oss på 38 14 50 20

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding