Gi en gave
Illustrasjon. Kvinnen på bildet er ikke Fatuma.
Illustrasjon. Kvinnen på bildet er ikke Fatuma. Norea.

Hans kjærlighet er nok...

Fatuma fra Zanzibar:

- Jeg vil takke dere for programmet Håpets Kvinner som dere sender her på Zanzibar. Først likte jeg ikke å høre på, for dere nevner jo Jesu navn hele tiden. Men programmet kommer jevnlig på kanalen som står på hjemme, og etter hvert begynte jeg faktisk å lytte. Først mest på grunn av den delen av programmet som handler om livet. Jeg har levd et liv med mye sorg. Mannen min har fire koner, og jeg er hans første. Mannen min viser ikke interesse for meg lenger.

Jeg ble ekstra berørt av episoden «Gud bringer frihet». Jeg har gått mye i moskeen. Aldri har jeg fått ord til trøst på samme måte som det jeg får fra programmene deres. Gud har forandret livet mitt og jeg kjenner meg ikke like trist lenger. Hans kjærlighet er større og nok for meg.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding