Gi en gave
Suveren døråpner

Suveren døråpner

- Når Gud åpner dører, er det ingen som kan stenge dem.

Det er lederen for SOTA, undervisningsopplegget vårt for husmenighetsledere i Kina, som nylig minnet oss om dette. Han kunne begeistret fortelle at arbeidet ikke er blitt hindret av pandemien, men at det tvert imot har skutt ny fart de to siste årene.

–I løpet av de siste to åra har SOTA-teamet arbeidet hardt for å møte utfordringene som pandemien medførte. Når vi ser oss tilbake, merker vi ved Guds nåde at Han har ledet oss slik at vi kunne overvinne motstand og hindringer på en god måte.

Zoom

Da pandemien brøt løs begynte de med undervisningsprogram på Zoom. Det som i starten opplevdes som en dyd av nødvendighet, ble etter hvert et veldig nyttig redskap i arbeidet. Ulike studiegrupper både i Kina og utenfor landegrensene ble linket sammen, og fikk stort utbytte av fellesskapet med hverandre.

Tidligere var studentene samlet fysisk i noen få dager for å få undervisning. Nå kunne de følge undersvisningen gjennom 10 uker, og veilederne kunne bruke mye mer tid på hver student. Så at Gud alltid har en vei, fikk vår venner i Kina erfare i ei tid der det er lett å se seg blind på begrensningene.

Ny lov

En ny lov, som trer i kraft denne våren, vil forby bruk av Internett til å publisere religiøs forkynnelse og informasjon. Dette vil gjøre det enda vanskeligere enn før å nå ut til unådde folkegrupper i Kina med evangeliet om Jesus, men studieprogrammet vårt vil heldigvis ikke bli berørt av det nye forbudet. SOTA vil tvert imot bli ytterligere styrket i 2022, så fra nå av vil enda flere kinesiske kristne bli utdannet til pastor, evangelist eller misjonær til unådde.

Les mer om SOTA her.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Strategisk språk
Arven etter Adam produserer først på swahili. Det snakkes av 50 millioner barn. Deretter er planen at filmserien kan utgis på mange andre språk.
Les mer
Fallet
Tredje episode av Arven etter Adam skildrer konsekvensen av syndefallet.
Les mer
Velkommen til håpskonserter!
Ulike steder i Agder arrangerer Norea håpskonserter i disse dager.
Les mer
Bare en av tusen
Selv om det er millioner av kristne i Kina, er det ca. 450 unådde folkegrupper.
Les mer
Kampen om fremtiden
Kina og USA kjemper om verdensherredømme når det gjelder kunstig intelligens (KI)
Les mer
Fra kortbølge til USB
Behovet for opplæring er stort hos kinesiske kristne.
Les mer
En gammel sølvkanne
Jeg satt ved skrivebordet og grublet. Hvordan ville høsten bli? Hadde vi påtatt oss for store oppgaver dette året? Det var på tide å skrive...
Les mer
De bakerste radene skal...
Kina har de siste 70 årene vært et misjonseventyr der millioner har kommet til tro. Men noen minoriteter i landet har ikke vært en del av denne...
Les mer
Et håp stiger opp fra ruinene
Antakya ble hardt rammet av jordskjelvet i Tyrkia. Men radiosendinger gir håp.
Les mer
Fordi du gav
"Alle hav består av dråper" heter det i en sang. Små bidrag kan bli til store ting.
Les mer
Koordinator for...
I Vest-Afrika er det ledig stilling som koordinator for vårt medieprosjekt.
Les mer
– Dere har vært mine...
Kristne radio- og TV-sendinger er med på å oppklare vrangforestillinger om kristen tro i Tyrkia.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding