Gi en gave
- Jeg ønsker å vite mer, men jeg burde ikke

- Jeg ønsker å vite mer, men jeg burde ikke

Noor fra Libya lytter til Håpets Kvinner-programmene. Som mange andre kvinner i Midtøsten har hun ikke høye tanker om sin egen verdi. Hun har mange spørsmål, og gjennom dialog med Håpets Kvinner-staben får hun høre om Han som har skapt henne i sitt bilde og gitt henne en uendelig verdi.

–Hvordan skal jeg kunne ha tro på meg selv når alle andre vil at jeg skal føle meg liten og mindreverdig? Hvordan kan jeg drømme om en fremtid når alle ser på meg som om jeg er ingenting? Hvorfor må en kvinne føle det slik? Jeg trenger å vite hvorfor. Er jeg mindre verd?

Dette var den første meldingen Habibi og de andre fikk fra Noor. Etter langs tids kommunikasjon, der de fikk fortelle henne et budskap om kjærlighet og hvor verdifull hun er i Guds øyne, skriver hun: –Å gode Gud, jeg ønsker å tro, men jeg er så redd. Jeg ønsker å vite mer, men jeg burde ikke. I Koranen får vi høre at jeg ikke skal stille spørsmål eller tenke selv. Likevel ønsker jeg å kjenne meg verdifull i min skapers øyne. Jeg ønsker å vite at jeg er spesiell og unik. Kan du be for meg? Jeg kan ikke fortsette å chatte med dere her, for jeg er redd noen skal se det.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding