Gi en gave
Dress uten lommer
Unsplash

Dress uten lommer

En pastor i USA var på reise, da en venn på stedet han var, plutselig døde. Han ville gjerne gå i begravelsen, men hadde ingen mørk dress. I en gjenbruksbutikk fikk han tak i en utmerket dress som virket som helt ny. Men hvorfor var prisen så lav? ville han vite.

Den var blitt kjøpt til en avdød som skulle ligge i åpen kiste frem til begravelsesdagen. Så var dressen tatt av og solgt like før kisten ble lagt i jorden. Det var jo litt makabert, syntes pastoren. Men han fikk noe å tenke på da han oppdaget at dressen var uten lommer.

I Bibelen står det at «vi hadde ikke noe med oss inn i verden, og det er klart at vi heller ikke kan ta noe med oss herfra.» Derfor skal vi «ikke sette vårt håp til den usikre rikdommen, men til Gud, han som rikelig gir oss alle ting til vårt bruk.» (1. Tim 6,7 og 17)

OPK716

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding