Gi en gave
Den gode lengselen
Unsplash

Den gode lengselen

Min venn Reidar hadde ofte ærender på helsesenteret. Der ble han kjent med en som jobbet i resepsjonen. Hun var borte fra jobben lenge, for hun hadde fått en alvorlig sykdom. Men da hun kom tilbake, sa Reidar: «Jeg tror jeg kjenner faren din.» «Ja, vet du hva far og mor gjør nå?» spurte hun. «De sitter på sykehjemmet og synger sanger om Jesus.»

Det var så merkelig, forteller Reidar. Akkurat da var hun og jeg alene, og jeg sa: «Du vet vel at jeg tror på Jesus jeg også? Skal ikke du begynne å synge sangen om Jesus?» Da kom det tårer i øynene til denne damen, og de snakket videre sammen om dype ting. Etterpå takket hun varmt for samtalen, der hun selv hadde tatt initiativet til å snakke om sangen om Jesus.

Det er nok mange som har det som det står i salmen: «Min sjel tæres av lengsel etter din frelse, og jeg venter på ditt ord.» (Sal 119,81)

OPK710

Har vært publisert tidligere her på Noreapastoren.no

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding