Gi en gave

GN032: Troshistorier - Fra utenforskap til frimodig tjeneste

GN032: Troshistorier - Fra utenforskap til frimodig tjeneste

Kinesiske Rouchen (Sharina) Zhao kom fra Kina til Norge som student på grunn av en drøm hun hadde hatt. Livet som utenlandsstudent i Norge ble svært krevende, sterkt preget av ensomhet og utenforskap. Hun hadde ingen venner og ingen sosialt liv. Etter fem år fikk hun for første gang en invitasjon – til å være med på en bibelgruppe. Ett år etter hadde hun tatt imot troen på Jesus og blitt døpt. 

Forventningen om å skulle finne sin plass blant sine nye trossøsken i en menighet, ble fort vendt til skuffelse og ny ensomhet og utenforskap. Hun ble ikke inkludert, og fikk ikke en ny familie slik hun hadde forventet. 

I denne podkast-episoden forteller Rouchen åpent og ærlig om hvor vanskelig det var å finne sin nye identitet som troende, og om hvordan Gud møtte henne i skuffelsene og utfordringene. I dag er hun et frimodig vitne, aktiv i en menighet og svært opptatt av at norske kristne må bli flinkere til å se og invitere nye landsmenn inn i våre fellesskap. 

 

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding