Gi en gave
Et tidkrevende oppdrag
Sixteen Miles Out/Unsplash

Et tidkrevende oppdrag

" … og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende." (Matt. 28, 20)

Det handler altså ikke bare om frelsesøyeblikket, om antall opprakte hender på et møte eller hvor mange vi har vitnet for. Å gjøre disipler, det tar tid og krever oppfølging, enten av den som har delt evangeliet eller av andre. Jesus presiserte at å elske Ham er å holde budene Hans, forteller Bibelen (Joh. 14, 15-26). Ordet for å holde betyr å vokte, passe godt på, oppbevare som et klenodium, adlyde og være forpliktet på. Og da er det jo viktig at vi går foran med et godt eksempel!

I alt dette, både delingen av de gode nyhetene og i oppfølging og opplæring, vil Jesus være med oss. Det skal vi få se, altså vi skal få erfare det, etter hvert som vi går på Hans ord (Apg. 18, 9-10). Misjonsbefalingen både begynner og slutter med Jesus. Og til slutt vil vi si som det står i Jesaja 26 (v. 12): "Herre, du hjelper oss til fred. For alt vi har gjort, også det har du gjort for oss." La oss ta med oss de ordene om viktigheten av opplæring i troen, sånn at både vi selv og de rundt oss kan lære å holde alt det Jesus har befalt. Og så kan vi få hvile i at når vi gjør det, så er Jesus med oss – hver dag, helt til verdens ende!

Av Eli Fuglestad.

TFT607. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding