Gi en gave
GN 028: - Inkludér nye landsmenn i jula

GN 028: - Inkludér nye landsmenn i jula

Oppfordringen kommer fra Ingrid Johanne og Arve Myra i Kristiansand. De har i mer enn 15 år vært med å arrangere internasjonal julefest, i menigheten sin Misjonshuset, andre juledag. 

I denne podkast-episoden av «Good News» får vi høre mer om denne flotte tradisjonen i en av landets største bedehusforsamlinger. I samtalen kommer vi også inn på betydningen av å invitere nye landsmenn hjem til julaften eller andre juledager. Mange av dem opplever jula ekstra ensom, særlig de som er blitt kristne her i Norge og har forlatt sin gamle religion. Men det er samtidig viktig å ta vare på de særnorske juletradisjonene. Du får tips til hvordan du kan kombinere dette på en god måte.

Så får du også høre en historie om hva det betydde for en enkeltperson å bli invitert hjem til noen på julaften første jula etter han kom som flyktning til Norge. 

Velkommen til å lytte på «Good News»-podden sin jule-episode, og tips gjerne videre til andre som kan være interessert. 

 

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding