Gi en gave
Bortskjemt eller tålmodig?
Unsplash/Alexandra Fuller

Bortskjemt eller tålmodig?

"Vent på Herren, vær frimodig og sterk! Ja, vent på Herren!" Sal. 27, 14

Hvordan blir unger som alltid får viljen sin, eller får alt de peker på? De blir veldig fort bortskjemte, egoistiske og - la oss være ærlige – de blir ufordragelige. Likevel er det ofte slik vi forholder oss til Gud. Vi ønsker oss så veldig det eller det, kan vi ikke pliiis få det? Og helst i går. Ikke misforstå meg, vi skal få lov til frimodig å legge alt vi har på hjertet fram for Ham (Fil. 4, 6; Hebr. 4, 16). Men vi kan øve oss i å stole på Ham når Han drøyer med å svare.

Til og med når vi ber om noe som vi VET er etter Hans vilje, må vi noen ganger vente. Det er tøft. Det er ikke alltid får vi vite hvorfor vi måtte vente, heller. Men venting øver hvert fall opp tålmodighet og ydmykhet. Og den dagen svaret kommer, blir gleden desto større! Mens vi venter, kan vi velge å være frimodige og sterke. For Gud er vår Far i Himmelen, som vil sørge for oss (Matt. 6, 32), og Han holder løftene sine, sier Bibelen (Jos. 21, 45). Ta med deg de ordene i dag: Vent på Herren! Men vær frimodig og sterk, og vent på Herren.

av Eli Fuglestad

TFT505

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding