Gi en gave
GN022: Solgte huset for å etablere bofelleskap med innvandrere

GN022: Solgte huset for å etablere bofelleskap med innvandrere

De fikk et helt spesielt kall: Dere skal etablere et bo- og integreringsfellesskap med mennesker fra forskjellige deler av verden, og hjelpe innvandrere og flyktninger inn i det norske fellesskapet.

Dette innebar at Monica og Jan Kjosavik måtte selge huset, og sammen med familien flytte inn i bofellesskapet som fikk navnet «Shelter».

I dagens episode får du høre mer om det radikale valget de tok i forhold til sitt kall til å jobbe med innvandrere, og til å være kristne vitner i møte med våre nye landsmenn.  Shelter bo- og integreringsfelleskap består av syv leiligheter i Kristiansand Sentrum. Der bor det mennesker fra forskjellige kulturer som er helt nye i Norge.

Jan og Monica forteller om sin spennende reise som familie der de først kjente på kallet til å starte Shelter. Flere familiemedlemmer fikk ulike bønnesvar som ledet dem til å starte arbeidet i 2016. De forteller om sine oppturer og nedturer opp gjennom årene, og viktigheten av felleskap som Jesus etterfølgere. De forteller hvordan de tar vare på hverandre og seg selv når de står i en slik tjeneste. De deler også om det de har lært med å bo så tett sammen over flere år med mennesker som kommer fra andre kulturer.

Hvis du ønsker å vite mer om Shelter eller engasjere seg, sjekk: https://www.shelter.no

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding