Gi en gave
Mettet med det gode?
Foto: Christin Hume/Unsplash

Mettet med det gode?

"Du åpner din hånd og metter alt som lever, med det gode." (Sal 145,16)

Er det dette du ser når du tenker på verden i dag? Guds gode hånd som gir gode gaver? Eller ser du det destruktive; kriminalitet, klimaendringer, krig og krangel? Det er sant at alt dette finnes på jord, men det er ikke alt! Gud er fremdeles den som gir det vi trenger! Salme 104 forteller om det samme, at Gud sørger for liv og mat til både mennesker og dyr - vi er helt avhengige av Ham.

Dagens vers har en litt annen oversettelse på engelsk. "Du åpner din hånd og tilfredsstiller hver levende skapning med gunst og velvilje." Det er ord som går igjen om vi leter opp ordet nåde i ordboka. Vi blir altså tilfredsstilt med nåde! Det er vel egentlig vårt dypeste behov, Guds nåde. Den får vi i Jesus, og den er nok for oss, forteller Bibelen (2. Kor. 12, 9). Derfor kan vi være ved godt mot i møte med alt det som er feil her i verden. For Gud åpner sin hånd og metter oss med alt godt! La oss ta imot i dag det gode som Gud vil gi oss nå!

av Eli Fuglestad

TFT421

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding