Gi en gave
Efeserne 6, 14a
Unsplash/Alexandra Fuller

Efeserne 6, 14a

"Stå da klar med sannheten som belte om livet".

 

En soldat på Paulus tid trengte belte til å holde kjortelen oppe, for å bevege seg smidig og ikke snuble. I fengselet der jeg har jobbet, trengte jeg belte for å bære med meg nøkler og sikkerhetsalarm, så jeg ikke skulle glemme de igjen en plass. Da kunne uvedkommende misbruke dem. 

Paulus sier at i kampen trenger vi først og fremst sannheten. Sannheten om den treenige Gud, om oss selv, om andre, om situasjoner, om fienden. Sannhet åpenbarer og setter ting på rett plass. Uten sannhet vil vi snuble i synd, glemme det viktige og være uten beskyttelse. Legger vi fra oss sannheten, gir det mulighet for fienden til å misbruke den. 

"Jeg er veien, sannheten og livet.", sa Jesus (Joh. 14, 6). Vi trenger først og fremst Jesus! Han er vår beskyttelse. Han åpenbarer ting for oss, setter ting i livene våre på plass. Og å leve nær til Ham, hjelper oss til ikke å snuble i synd og huske hva som er viktig. Og det er Sannheten! Hvordan kan du ta med deg Sannheten ut i dagen i dag?

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding