Gi en gave
Jeremias 31,3
Priscilla du Preez_Unsplash

Jeremias 31,3

Dagens bibelvers står i Jer. 31, vers 3: "Med evig kjærlighet har jeg elsket deg, jomfru Israel, derfor har jeg hele tiden vist deg miskunn."

Dette er ord til Israel sammen med en profeti om gjenreisningen av landet (4-14). Oppfyllelsen skjer stadig i dag! Og det er ord som forteller mye om hvem Gud er, og som også vi kan få ta til oss. 

Evig kjærlighet! Den tar aldri slutt. Ingenting kan slokke den, sier Høysangen (7,7). Uansett hva fortida rommer, hvor vi er i dag og hvordan framtida ser ut, så ER Guds kjærlighet. Den er evigvarende, og derfor viser Gud miskunn. Det står i verset: «Jomfru Israel». Men Israel som folk var ikke å regne som en jomfru, tvert om hadde de hatt mange elskere, det vil si andre guder som de bøyde seg for. Likevel, i Guds øyne var de en jomfru. Så rene og urørte ser Gud også oss, når Han ser oss gjennom Jesus.  

Som det står i 2. Korinterne: "Derfor, hvis noen er i Kristus, er han en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til." (2. Kor. 5, 17).

En sang sier så fint: «Ren og rettferdig, Himmelen verdig er jeg i verdens Frelser alt nu»! Så ta med deg ordene om evig kjærlighet. Den gjelder også i dag!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding