Gi en gave
2. Tess 1, 3
Julia Tebbs_Unsplash

2. Tess 1, 3

Dagens bibelvers står i 2 Tessalonikerne 1, vers 3: "Vi må alltid takke Gud for dere, søsken, som rett er. For troen deres vokser seg stadig rikere."

Paulus, Silvanus og Timoteus hilser menigheten i Tessalonika sånn. Også i brev 1 finner vi en lignende hilsen (1, 2). Det er en flott hilsen! Så gildt å være den som andre stadig takker Gud for! Hvordan ble de rike på tro? Ved å være åndelige eller et lett liv? Nei, Paulus forteller: «Deres tro viser seg i gjerning, deres kjærlighet i arbeid, og deres håp til vår Herre Jesus Kristus i utholdenhet (..) Under store trengsler tok dere imot Ordet" (1. Tess. 1, 3+6). og "på grunn av den utholdenhet og tro dere viser midt i alle forfølgelser og trengsler dere må tåle" (1, 4).

 Så også med oss. Gjennom trengsler vi møter, ønsker Gud å bygge tro i oss.

Og tro bygges slik vi bygger muskler, ved å belastes, tøyes og brukes. Og faktisk er det svært ofte på veldig menneskelige og praktiske måter. Men da blir troen vår sterkere og til glede for både Gud og andre. La oss søke i dag at troen skal få vokse så andre kan takke Gud for oss.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding