Gi en gave
– Dødens stemme ble brutt

– Dødens stemme ble brutt

– Vi kom til en landsby og skulle undervise ved hjelp av Healing Voice-programmet. Der fikk vi høre om en kvinne som hadde fødselsskaden fistula.

De viste oss hvor hun bodde. Vi spurte henne om hvordan hun beveget seg rundt. Hun svarte at hun gikk på knærne. Hun kunne ikke stå oppreist. Vi spurte henne om hvem som bodde med henne. Ingen, svarte hun. Det var et lite barn som kom med mat til henne og forsvant igjen. Ellers var hun helt alene.

Gud er med deg, sa vi. Vi sa til henne at Gud hadde sendt oss til henne. At hun kunne bli frisk. I dag skal du få høre den helbredende stemmen, sa vi. Etter at vi hadde snakket med henne og oppmuntret henne, fikk vi henne til sykehuset. Der fikk hun behandling og ble frisk. Nå er hun en lykkelig, ung kvinne, akkurat som oss. Jeg blir alltid så glad når jeg snakker om henne. Du kan bli forlatt og oversett. Men – du blir aldri forlatt og glemt av Gud.

Gjennom Healing Voice ble dødens stemme brutt av helbredelsens røst. Dødens stemme kan ikke lenger høres av dem som har hørt dette budskapet. Gud brukte mennesker, utlendinger som dere, for å nå oss. Han hadde en plan for Ari-samfunnet. Gud vil fortsette å gjennomføre sin plan, og ingen skal måtte dø på samme måte som før.

Dette sterke vitnesbyrdet, som du kan se i sin helhet under, blir fortalt av to kvinner fra Ari-teamet. Du kan lese mer om Healing Voice og vår nye satsning for å ta dette konseptet videre ti en ny folkegruppe, her.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding