Indonesia

Norea i Indonesia

Indonesia er et øyrike med 265 millioner innbyggere, deriblant 82,2% muslimer og 12,7 % kristne. Under 3% av de kristne er evangeliske kristne. Norea Mediemisjon har i en årrekke støttet produksjon av kristne radio-og TV-programmer på indonesisk.

Nylig har vi også blitt med i et arbeid for å nå en unådd folkegruppe i Indonesia med evangeliet. For å nå denne gruppen, må vi bruke deres eget stammespråk. Det er et krevende oppdrag vi nå står overfor, og vi kjenner på litt av den samme følelsen som Josva og soldatene må ha hatt da de sto ved Jerikos murer. Murene som hindrer oss i å lykkes er både høye og solide. Så hva gjør vi? Vi gjør som Josva og soldatene hans: Vi ber Gud om å rive murene ned! I slike stunder er det viktig å minne hverandre om at Norea ikke bare er en gruppe ansatte på Gimlekollen utenfor Kristiansand. Norea består av tusenvis av misjonsvenner rundt om i Norge som ber for arbeidet og bidrar økonimisk til de ulike prosjektene vi har. 

 

Bønn for Indonesia:

Allmektige Gud, vi takker for mulighetene vi har til å drive med kristent radioarbeid i Indonesia. Vi ber for arbeidet der, og særlig for det nye prosjektet som nå settes i gang. Vi ber om at du, Herre, vil rive ned murene som hindrer oss i å nå denne folkegruppen med evangeliet. Må du åpne dører og hjerter. 

 

Fra radiolytter i Indonesia:
Jeg er enke og mye alene, men vet at Jesus vil være med meg og sørge for meg.
Fra radiolytter i Indonesia:
Fra radiolytter i Indonesia:
Jeg er enke og mye alene, men vet at Jesus vil være med meg og sørge for meg.

Jeg er enke og mye alene, men vet at Jesus vil være med meg og sørge for meg. Programmet dere sender gir meg glede og håp. Takk for kontakten med dere. Det hadde vært fint å treffes en gang.

Aktuelt fra prosjektet
Drømmer om å lage...
Krista ble ydmyket og plaget av sin familie, men fant styrke nok til å forlate sin families religion og ble en kristen. I denne prosessen betydde...
Les mer
CD til inntekt for Norea
Indonesiske Gloria Tumansery har spilt inn en plate til inntekt for Noreas mediearbeid i Indonesia.
Les mer
Radiolyttere i Indonesia...
Hver dag kommer det inn nye meldinger til Noreas samarbeidspartner i Indonesia, Studio Sentosa, som produserer kristne radio- og TV-sendinger....
Les mer